Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak už mně volal dealer, že je auto na saloně. Čekal jsem necelých 8 měsíců. Kolega objednával ve stejný den jako já u stejného prodejce a ten už 2 měsíce jezdí. Počítal jsem s dodáním nejdříve po roce jak je zde celkem běžné, ale chyba lávky. Každopádně jsem rád.

Vloženo

Minulý týden už jeli první flexi konto po covidu ( směny navíc) a dělají cca.1300 aut denně, tak to jde rychle. Jestli to někomu natáhnou, zpozdí viděl bych nedostatek konkrétního dílu z nějaké fabriky.

Vloženo (editace)

Taky se podělím o info. Combi style 1,5 TSI automat, původní komise na autosalon objednaná 9/21. Mnou převzatá 10/22 s s předběžným terminem dodání polovina února 23. V úterý přišel už asi 7 posun terminu na 27 - 29 týden z důvodu chybějících součástek do motoru 1,5 TSI. 

IMG_3128.jpeg

Editováno: , autor: Pavel1990
Vloženo (editace)

Octavia RS, 7 DSG, 2.0 TSI

-8.3.2023 zaplacena zaloha / zadani do vyroby;

-26.5.2023 prevzeti auta (kdyby nebylo vady na laku, tak by prevzeti probehlo o necely tyden drive);

-kazdopadne prodejce mel auto "bookovano" u vyrobce, proto to slo tak rychle.

IMG_4918.jpg

Editováno: , autor: zdenal_cz
Vloženo

Tak jsem zde s radostnou zprávou, cca po 19 měsících jsem se stal dnes kolem 18 hod. majitelem vozu Octavia IV. Foto přiložím co nejdříve na mé vlákno. Zde se s kolegy loučím a držím palce ať nečekáte tak dlouho jako já. Vlákno budu i nadále sledovat

• Líbí se mi 7
  • Pozitivní 4
Vloženo (editace)
V 4. 5. 2023 na 9:58, Hamman napsal:

aktualni dodaci lhuta na liftback je 8 mesicu, combi 11 mesicu

(Pro nové objednávky)

Tipuju, že za měsíc se to moc nezměnilo.

Editováno: , autor: cross
Vloženo

Nevím jaký má vliv rychlá výroba na starší objednávky, ale přestože už dlouho čtu, jak rychle se vyrábí, tak mě znovu, už po třetí tento rok, o pět týdnů prodloužili termín výroby s tím, ze je opět možnost prodloužení a chybí díly. Takže tento rok mi to od 11 týdne odkládají pravidelně o 5 týdnu 

Vloženo

Tak ja si už po roku a 4 mesiacoch zajtra preberám vozidlo od dealera. Dúfam, že sa už všetci dočkáte, hlavne tí, ktorí čakajú dlhšie ako ja 🤞

Vloženo
před 12 hodinami, Kentán01 napsal:

Nevím jaký má vliv rychlá výroba na starší objednávky, ale přestože už dlouho čtu, jak rychle se vyrábí, tak mě znovu, už po třetí tento rok, o pět týdnů prodloužili termín výroby s tím, ze je opět možnost prodloužení a chybí díly. Takže tento rok mi to od 11 týdne odkládají pravidelně o 5 týdnu 

A nemáš např. 1.5 v automatu? O pár příspěvku výš to zmiňuje Pavel1990, že nejsou díly. Mám stejnou motorizaci, předpokládané dodání v listopadu (předpoklad je někdy tuším z letošního února).

Vloženo

Já se za těch 11 měsíců dosavadního čekání naučil nevěřit tomu co říkají :) A nebo to brát aspoň s rezervou. Dle odboráře už snad několikátý týden je problém s dodávkou motorů EA211, odpadává vždy nějaká směna. Nicméně jestli jsem to pochopil správně, jsou to ať motory pro manuál nebo automat. Nejspíš tedy chybí i něco dalšího. Kdy jsi objednával?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...