rodolfo Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Dnes ma kontaktoval predajca s tým, že auto bolo včera vyrobené 🙂. Objednané bolo 8.7.2021 takže rok a niečo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Se nějak roztrhl pytel s těmi vyrobenými auty. Že by se blýskalo na lepší časy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romangsxr750 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 před 1 hodinou, RSRB napsal: Info o tom že žádná změna není byla od prodejce z kraje týdne. Odjel jsem na dovolenou a pustil to z hlavy. Dnes jsem dostal info že auto je už dokonce u nich na autosalonu. Myslím si že v tom systému mají ve Škodě nějaké zpoždění. Muselo se to tedy změnit ze dne na den. Mám 2.0TSI, oranžová Phoenix, combi a objednával jsem 10/21. Super, tak gratuluji, určitě sem hod pak foto 😉. Zrovna valím na dovcu, jedeme s detma Vltavu, ve stredu navrat, tak doufam, ze se taky brzy dockam 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 před 58 minutami, rodolfo napsal: Dnes ma kontaktoval predajca s tým, že auto bolo včera vyrobené 🙂. Objednané bolo 8.7.2021 takže rok a niečo. Gratuluji! Jaký si měl poslední výrobní týden? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 15. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2022 Zaplánovanie ostalo na 25kt a skutočne vyrobené v 28kt, ale po týždňovej dovolenke :) Tu som písal info od môjho predajcu, že sa to v tomto čase stáva pravidlom: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mavok Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Tak jen pro info ohledne poskozeneho laku pod folii....pry je to hromadny problem u odstavenych vozu a resi to pouze rozlestenim. Slevu tedy nelze zadnou uplatnit. Poradne pri prebirce kontrolujte lak na nakladove hrane, tam by to melo trpet nejvice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Tak jestli jsem doteď ŠA obhajoval a chápal ze její situace není lehká a těžko mohou některé věci ovlivnit, tak s tímhle ať jdou do pr*ele. 😡😡😡 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorsavo Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Tak už je doma, tak ať se taky dočkáte 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 17. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2022 V 15. 7. 2022 na 14:18, iphonik4 napsal: @MatessHtak držím palce! Co máš za derivát/motor? @RSRB, @Romangsxr750 takhle to vypadá v tom jejich systému u mého auto. U vás to kluci asi bude to samé. @iphonik4 MR 2023??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 @petr.podzimek ja to chapu tak, ze se jiz vyrabi MR2023 a ono to tak i byva touto dobou. U O3 se to myslim lamalo nekdy na jare, pokud si to pamatuji spravne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 @iphonik4jo, to jo. Ale nový MR = nový ceník atd... Já bych očekával, že budeš mít MR 2022, co jsi kdysi objednával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Takto to nefunguje. Z logstickeho pohladu takmer nerealizovatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas92 Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Také mi byla právě vyrobena Octavia. Co vím od prodejce, tak Termín zahájení: 23.6.2022 a Vyrobeno: 26.6.2022. Znamená to tedy, že mám MR2023? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mavok Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Tak Scout převzat po rozleštění laku, nicméně v autě chybí 360° kamera a Škoda dělá mrtvého brouka. Žádná zmínka, že dodává vůz bez zaplacené výbavy. Konkrétně zde byl příplatek 12 000 Kč. Chápu problémy s nedostatky dílů, ale tohle jednání mi přijde za hranou, když si nechají zaplatit něco, co nedodají. Prostě nedodržení smlouvy. Na možnostech řešení pracujeme s dealerem. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 (editace) V 18. 7. 2022 na 16:22, deto napsal: Takto to nefunguje. Z logstickeho pohladu takmer nerealizovatelne. Naopak je nerealizovatelné, abych já měl konfiguraci 1 s prvky a,b,c bez prvků d,e, abych pak dostal auto s jiným MR, kde položka a neexistuje a položka d už je součástí paketu. Ekonomicky nesmysl, takový automobil bych ani nepřevzal. Ono se něco změnilo, že nový MR už není zahájen až po celozávodní dovolené? @Mavok Ihned volat infolinku. Editováno: 20. Červenec 2022, autor: bouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloop Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Ty jo. Tak to je velice špatná zpráva. To jsem teda zvědavý jak dopadnu v tom září. Protože v konfiguraci mám taky ten paket ve kterém jsou 360 kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 @MavokMno vím, že u kolegy (@iphonik4?) s RS mu nabídli 360°kameru vyhodit (a neplatit) a nebo nechat s neurčitým datem dodání... Něco podobného jsem viděl už nějakou dobu zpět ve vlákně Scaly. Kdy byla dodána bez nějaké výbavy a třeba se švihadlama vzadu. Jenže v této situaci pak podle mě není žádné řešení správné. Nepřevzít dodané auto? A co místo něj? Na novou objednávku čekat zase rok a půl a mít výbavu okleštěnou ještě víc a za víc peněz? Převzít auto (samozřejmě jen v případě, že by to bylo kompenzováno a odečteno z ceny) a být nasranej, že tam nemám něco, na co jsem se těšil? Docela jsem zvědav, jak se to bude dál řešit. Přeju pevné nervy a vyřešení alespoň k částečné spokojenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mavok Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 8 minutes ago, JirikHL said: @MavokMno vím, že u kolegy (@iphonik4?) s RS mu nabídli 360°kameru vyhodit (a neplatit) a nebo nechat s neurčitým datem dodání... Něco podobného jsem viděl už nějakou dobu zpět ve vlákně Scaly. Kdy byla dodána bez nějaké výbavy a třeba se švihadlama vzadu. Jenže v této situaci pak podle mě není žádné řešení správné. Nepřevzít dodané auto? A co místo něj? Na novou objednávku čekat zase rok a půl a mít výbavu okleštěnou ještě víc a za víc peněz? Převzít auto (samozřejmě jen v případě, že by to bylo kompenzováno a odečteno z ceny) a být nasranej, že tam nemám něco, na co jsem se těšil? Docela jsem zvědav, jak se to bude dál řešit. Přeju pevné nervy a vyřešení alespoň k částečné spokojenosti... Přesně tyto varianty se nabízely a nabízejí. Auto jsem převzal a řeším to dodatečně, jelikož nepřevzetí auta a případné odstoupení od smlouvy je momentálně výhoda pro prodejce a nikoliv výhružka, to auto se dá prodat nyní daleko dráž, než byla původní cena. Zrovna kvůli 360° kameře jsem volil paket, kde jsou i věci, které bych nepotřeboval...ty samozřejmě v autě nechybí :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 před 1 hodinou, bouchy napsal: Naopak je nerealizovatelné, abych já měl konfiguraci 1 s prvky a,b,c bez prvků d,e, abych pak dostal auto s jiným MR, kde položka a neexistuje a položka d už je součástí paketu. Ekonomicky nesmysl, takový automobil bych ani nepřevzal. Ono se něco změnilo, že nový MR už není zahájen až po celozávodní dovolené? @Mavok Ihned volat infolinku. Pri zmene MR nejde o vybavu - tu dostanes taku, aku si si objednal. Ak nahodou novy MR bude obsahovat nieco naviac, dostanes aj to. Pri zmene MR moze dochadzat k zmene dielov/komponentov, ktore nemusia byt vzajomne kompatibilne. Preto logisticky je nerealizovatelne (OK, realizovatelne ale extremne nakladne) vyrabat v 1 moment stary a novy MR. Preto to ziadna automobilka nerobi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSRB Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 (editace) Včera jsem se vrátil z dovolené tak jsem jí byl dnes omrknout. Editováno: 20. Červenec 2022, autor: RSRB 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Krásná kombinace, bude i vlastní téma jako konfigurace .. zajímalo by mě, jestli když je vyrobená v červenci a objednaná podle starého MR má klimatizovanou a polstrovanou přihrádku spolujezdce .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSRB Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Před hodinou, Jan R. napsal: Krásná kombinace, bude i vlastní téma jako konfigurace .. zajímalo by mě, jestli když je vyrobená v červenci a objednaná podle starého MR má klimatizovanou a polstrovanou přihrádku spolujezdce .. Vlastní téma asi nebude, ale o nějaké zkušenosti se podělím a na případné dotazy rád odpovím. Ohledně přihrádky ještě nevím, v sobotu až ji budu mít se podívám a dám vědět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 Kluci, vy kteří jste dostali nový vůz v uplynulých dnech a zároveň měli objednaný Canton. Byl ve voze? Když koukám, že si dovolili bez předchozího echa nedat 360° kameru, tak se již bojím i o Canton. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSRB Vloženo 20. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2022 před 26 minutami, iphonik4 napsal: Kluci, vy kteří jste dostali nový vůz v uplynulých dnech a zároveň měli objednaný Canton. Byl ve voze? Když koukám, že si dovolili bez předchozího echa nedat 360° kameru, tak se již bojím i o Canton. Díky Já tam Canton mám, ani mě prodejce neinformoval že by ve voze mělo oproti objednávce něco chybět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.