Červenec 15, 20223 r Dnes ma kontaktoval predajca s tým, že auto bolo včera vyrobené 🙂. Objednané bolo 8.7.2021 takže rok a niečo.
Červenec 15, 20223 r před 1 hodinou, RSRB napsal: Info o tom že žádná změna není byla od prodejce z kraje týdne. Odjel jsem na dovolenou a pustil to z hlavy. Dnes jsem dostal info že auto je už dokonce u nich na autosalonu. Myslím si že v tom systému mají ve Škodě nějaké zpoždění. Muselo se to tedy změnit ze dne na den. Mám 2.0TSI, oranžová Phoenix, combi a objednával jsem 10/21. Super, tak gratuluji, určitě sem hod pak foto 😉. Zrovna valím na dovcu, jedeme s detma Vltavu, ve stredu navrat, tak doufam, ze se taky brzy dockam 🤣
Červenec 15, 20223 r před 58 minutami, rodolfo napsal: Dnes ma kontaktoval predajca s tým, že auto bolo včera vyrobené 🙂. Objednané bolo 8.7.2021 takže rok a niečo. Gratuluji! Jaký si měl poslední výrobní týden?
Červenec 15, 20223 r Zaplánovanie ostalo na 25kt a skutočne vyrobené v 28kt, ale po týždňovej dovolenke :) Tu som písal info od môjho predajcu, že sa to v tomto čase stáva pravidlom:
Červenec 16, 20223 r Tak jen pro info ohledne poskozeneho laku pod folii....pry je to hromadny problem u odstavenych vozu a resi to pouze rozlestenim. Slevu tedy nelze zadnou uplatnit. Poradne pri prebirce kontrolujte lak na nakladove hrane, tam by to melo trpet nejvice.
Červenec 16, 20223 r Tak jestli jsem doteď ŠA obhajoval a chápal ze její situace není lehká a těžko mohou některé věci ovlivnit, tak s tímhle ať jdou do pr*ele. 😡😡😡
Červenec 17, 20223 r V 15. 7. 2022 na 14:18, iphonik4 napsal: @MatessHtak držím palce! Co máš za derivát/motor? @RSRB, @Romangsxr750 takhle to vypadá v tom jejich systému u mého auto. U vás to kluci asi bude to samé. @iphonik4 MR 2023???
Červenec 18, 20223 r @petr.podzimek ja to chapu tak, ze se jiz vyrabi MR2023 a ono to tak i byva touto dobou. U O3 se to myslim lamalo nekdy na jare, pokud si to pamatuji spravne.
Červenec 18, 20223 r @iphonik4jo, to jo. Ale nový MR = nový ceník atd... Já bych očekával, že budeš mít MR 2022, co jsi kdysi objednával.
Červenec 18, 20223 r Také mi byla právě vyrobena Octavia. Co vím od prodejce, tak Termín zahájení: 23.6.2022 a Vyrobeno: 26.6.2022. Znamená to tedy, že mám MR2023?
Červenec 20, 20223 r Tak Scout převzat po rozleštění laku, nicméně v autě chybí 360° kamera a Škoda dělá mrtvého brouka. Žádná zmínka, že dodává vůz bez zaplacené výbavy. Konkrétně zde byl příplatek 12 000 Kč. Chápu problémy s nedostatky dílů, ale tohle jednání mi přijde za hranou, když si nechají zaplatit něco, co nedodají. Prostě nedodržení smlouvy. Na možnostech řešení pracujeme s dealerem. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
Červenec 20, 20223 r V 18. 7. 2022 na 16:22, deto napsal: Takto to nefunguje. Z logstickeho pohladu takmer nerealizovatelne. Naopak je nerealizovatelné, abych já měl konfiguraci 1 s prvky a,b,c bez prvků d,e, abych pak dostal auto s jiným MR, kde položka a neexistuje a položka d už je součástí paketu. Ekonomicky nesmysl, takový automobil bych ani nepřevzal. Ono se něco změnilo, že nový MR už není zahájen až po celozávodní dovolené? @Mavok Ihned volat infolinku. Upraveno Červenec 20, 20223 r od bouchy
Červenec 20, 20223 r Ty jo. Tak to je velice špatná zpráva. To jsem teda zvědavý jak dopadnu v tom září. Protože v konfiguraci mám taky ten paket ve kterém jsou 360 kamery.
Červenec 20, 20223 r @MavokMno vím, že u kolegy (@iphonik4?) s RS mu nabídli 360°kameru vyhodit (a neplatit) a nebo nechat s neurčitým datem dodání... Něco podobného jsem viděl už nějakou dobu zpět ve vlákně Scaly. Kdy byla dodána bez nějaké výbavy a třeba se švihadlama vzadu. Jenže v této situaci pak podle mě není žádné řešení správné. Nepřevzít dodané auto? A co místo něj? Na novou objednávku čekat zase rok a půl a mít výbavu okleštěnou ještě víc a za víc peněz? Převzít auto (samozřejmě jen v případě, že by to bylo kompenzováno a odečteno z ceny) a být nasranej, že tam nemám něco, na co jsem se těšil? Docela jsem zvědav, jak se to bude dál řešit. Přeju pevné nervy a vyřešení alespoň k částečné spokojenosti...
Červenec 20, 20223 r 8 minutes ago, JirikHL said: @MavokMno vím, že u kolegy (@iphonik4?) s RS mu nabídli 360°kameru vyhodit (a neplatit) a nebo nechat s neurčitým datem dodání... Něco podobného jsem viděl už nějakou dobu zpět ve vlákně Scaly. Kdy byla dodána bez nějaké výbavy a třeba se švihadlama vzadu. Jenže v této situaci pak podle mě není žádné řešení správné. Nepřevzít dodané auto? A co místo něj? Na novou objednávku čekat zase rok a půl a mít výbavu okleštěnou ještě víc a za víc peněz? Převzít auto (samozřejmě jen v případě, že by to bylo kompenzováno a odečteno z ceny) a být nasranej, že tam nemám něco, na co jsem se těšil? Docela jsem zvědav, jak se to bude dál řešit. Přeju pevné nervy a vyřešení alespoň k částečné spokojenosti... Přesně tyto varianty se nabízely a nabízejí. Auto jsem převzal a řeším to dodatečně, jelikož nepřevzetí auta a případné odstoupení od smlouvy je momentálně výhoda pro prodejce a nikoliv výhružka, to auto se dá prodat nyní daleko dráž, než byla původní cena. Zrovna kvůli 360° kameře jsem volil paket, kde jsou i věci, které bych nepotřeboval...ty samozřejmě v autě nechybí :D .
Červenec 20, 20223 r před 1 hodinou, bouchy napsal: Naopak je nerealizovatelné, abych já měl konfiguraci 1 s prvky a,b,c bez prvků d,e, abych pak dostal auto s jiným MR, kde položka a neexistuje a položka d už je součástí paketu. Ekonomicky nesmysl, takový automobil bych ani nepřevzal. Ono se něco změnilo, že nový MR už není zahájen až po celozávodní dovolené? @Mavok Ihned volat infolinku. Pri zmene MR nejde o vybavu - tu dostanes taku, aku si si objednal. Ak nahodou novy MR bude obsahovat nieco naviac, dostanes aj to. Pri zmene MR moze dochadzat k zmene dielov/komponentov, ktore nemusia byt vzajomne kompatibilne. Preto logisticky je nerealizovatelne (OK, realizovatelne ale extremne nakladne) vyrabat v 1 moment stary a novy MR. Preto to ziadna automobilka nerobi.
Červenec 20, 20223 r Včera jsem se vrátil z dovolené tak jsem jí byl dnes omrknout. Upraveno Červenec 20, 20223 r od RSRB
Červenec 20, 20223 r Krásná kombinace, bude i vlastní téma jako konfigurace .. zajímalo by mě, jestli když je vyrobená v červenci a objednaná podle starého MR má klimatizovanou a polstrovanou přihrádku spolujezdce ..
Červenec 20, 20223 r Před hodinou, Jan R. napsal: Krásná kombinace, bude i vlastní téma jako konfigurace .. zajímalo by mě, jestli když je vyrobená v červenci a objednaná podle starého MR má klimatizovanou a polstrovanou přihrádku spolujezdce .. Vlastní téma asi nebude, ale o nějaké zkušenosti se podělím a na případné dotazy rád odpovím. Ohledně přihrádky ještě nevím, v sobotu až ji budu mít se podívám a dám vědět.
Červenec 20, 20223 r Kluci, vy kteří jste dostali nový vůz v uplynulých dnech a zároveň měli objednaný Canton. Byl ve voze? Když koukám, že si dovolili bez předchozího echa nedat 360° kameru, tak se již bojím i o Canton. Díky
Červenec 20, 20223 r před 26 minutami, iphonik4 napsal: Kluci, vy kteří jste dostali nový vůz v uplynulých dnech a zároveň měli objednaný Canton. Byl ve voze? Když koukám, že si dovolili bez předchozího echa nedat 360° kameru, tak se již bojím i o Canton. Díky Já tam Canton mám, ani mě prodejce neinformoval že by ve voze mělo oproti objednávce něco chybět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.