Škodov_KÁR Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Tak ja mám po 17 mesiacoch auto konečne zadané do výroby na 6. týždeň, podľa predajcu bude auto vo februári doma. Neviem odkiaľ berie tú istotu, že nebude niečo chýbať a neskončí na letisku, ale tak snáď má pravdu. 1.5 e-tec style plus a pár drobností, objednané 9/2021. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Mě taky řekl dealer (po telefonátu s někým z ŠA) , že to z linky půjde rovnou ke mě a ne na letiště, taky nevím kde berou tu jistotu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 Octavia combi Rs 147kw TDI plus par priplatkov ... Objednana zaciatkom marca 2022, predpokladany termin dodania 9 mesiacov ... Dnes 17.1.2023 na sklade u dealera (predpokladam, ze to bol kus co sa dokoncoval cez sviatky) 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 (editace) @VampireGratuluju že to už budeš mít za chvilku k vyzvednutí. :) Jsi snad od poloviny prosince jediný, o kom jsem slyšel, že bude přebírat hotové auto. Jak dlouho to stálo někde na odstavné ploše jako nekomplet? Fakt nerozumím těm termínům dodání, když má objednávka z konce 8/2021 stále není hotová. :( Editováno: 17. leden 2023, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 @Pedro32Taky nerozumím jak tu výrobu plánují. Skoro to vypadá, že teď urychleně vyrábějí ty později objednané vozy na kterých vydělají nejvíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 ako sme zistili uz minuly rok pocas chybajucich vyplni, dokoncovanie z odstavnych ploch je uplne random. A preto moje tam uz trci od zaciatku oktobra. a zacina ma to pekne iritovat... s mojim stastim, je to moje niekde pri plote a bude vybavene posledne :D btw, vieme kedy skoncila zavodna dovolenka a ci zacali sa dokoncovat dalsie auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 Vobec netusim ako dlho to mohlo stat, ... Zhodou okolnosti som vcera pisal dealerovy, kedy asi by to auto mohlo byt, a dnes mi volal, ze ho prave u nich zlozili ... Ale aj tak im ho tam na nejaku chvilu necham, lebo koli par zimnym tyzdnom sa mi uz nechce kupovat nove zimaky. ... PS: dnes by som za rovnaky kusok bez zliav zaplatil o 6000+€ viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nesh Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 před 15 minutami, patrikcevela napsal: btw, vieme kedy skoncila zavodna dovolenka a ci zacali sa dokoncovat dalsie auta? http://www.odborykovomb.cz/skodovacky-odborar/ds-1025 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 @petr.podzimektaky tomu nerozumím... Mě už jde spíš o dokončení než výrobu od nuly. Tohle se ale taky vleče. Ba dokonce mi přijde možná už výhodnější pozice mít nevyrobené auto, protože jsem už dlouho neslyšel, že by to někomu odstavili + jsem četl, že upravují výrobu tak, aby nevznikaly nekomplety... Ale těžko říct. @patrikcevelaTak to je taky pěkný... Já to tam mám zaparkované od listopadu. Zdá se, že parkuju vedle stejného plotu jako ty. :D Netuším, kdy začali zase dokončovat, ale naivně doufám, že hned 2.1. Nebo jak vlastně píše @Nesh docházelo ke kompletaci i během svátků. @Vampireaha, škoda. Chtěl jsem si porovnat dobu čekání na kompletaci. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrejviper Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 takisto mám od októbra odstavené ako nekomplet a už ma to začína poriadne frustrovať. Objednával som 09/2021, dealer ani škoda auto , nikto nič nevie, vždy dostanem odpoveď len nejaké žvásty podľa šablóny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Nezachytil jste někdo, kolik má škodovka otevřených objednávek? Dle posledního odboráře teď jedou přes 4k Octavií za den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Z viacerých strán teraz počúvam, že je aktuálne dobrá situácia ohľadom čipov a octavky chodia, tak mi to dáva nádej, že mi to vyrobia ako komplet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 před 15 minutami, cross napsal: Nezachytil jste někdo, kolik má škodovka otevřených objednávek? Dle posledního odboráře teď jedou přes 4k Octavií za den. To by byla 1 Octavie za 21,6 sekundy a to mimo to na stejny hale nedelaji jen Octavie, tak jak to zni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Pardon, chtěl jsem napsat za *týden :D Díky za opravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Zlatý český ručičky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Docela zajímavé video a hlavně diskuze pod ním. Nečekáme jen my. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Přitom jsem četl, že v roce 2022 šlo víc než 90 % produkce na zahraniční trhy a nám tu nechali necelých 10 % vyrobených aut (za všechny automobilky, které vyrábí v ČR). No dle komentářů to je za ŠA bída všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobafel Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Style plus 1,5TSI e-tec orange phoenix, objednaná 10/21, vyzvedávám u dealera v pondělí. Čekačka nějakých 15 měsíců... podle toho co tu čtu jsem dopadl ještě dobře 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Tak to se máš, jinak termín objednání máš stejný ale já mám čekat do března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thesecond Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 nevidím změny v ceníkách, ale konfigurátor už hlásí, že probíhá aktualizace cen. Zde přikládám z iDnes premium článku přehled zdražení: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Ještě doplním snůšku keců, které jsme už četli asi 100x, ale v novém článku. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 V 5. 1. 2023 na 13:42, Rapid1.0 napsal: @Tragedie_v_JZD no právě 2024. Otázka je, kdy spustí objednávky a jaké budou v tu dobu čekací lhůty. Platí, že to bude RS? Tak už neplatí :-D RS jenom s benzínem a zrušený challenge ... takže holt Style All-in no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Hmmm, Pavla Jína bych se rád zeptal, odkud ty lživé informace má :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 (editace) 2 hours ago, Pedro32 said: Ještě doplním snůšku keců, které jsme už četli asi 100x, ale v novém článku. :D Pavel Jína zřejmě měsíce počítá jako 9, 10, 11, 12, 13, 14, 14, 14, 14.... Já aktuálně kroutím pátý čtrnáctý měsíc.... Editováno: 20. leden 2023, autor: Bubaq 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 :D :D asi tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.