cross Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Dealer by mohl nabízet službu, že si ty fólie zákazník sloupne sám :D Kdy bylo objednáno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Aj som mu to chcel povedať, ale asi by som vyzeral zvláštne :D Objednané bolo v januari 2022. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Podle mě by to chápal a sami tam losují o to, kdo to udělá :D Kolega např. už snad rok nebo dva jezdí s nálepkama na středech disků, to nechápu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kentán01 Vloženo 22. Květen 2023 Sdílet Vloženo 22. Květen 2023 Přijde mi, jako by se dorucovali pouze RS 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry123 Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Tak už mně volal dealer, že je auto na saloně. Čekal jsem necelých 8 měsíců. Kolega objednával ve stejný den jako já u stejného prodejce a ten už 2 měsíce jezdí. Počítal jsem s dodáním nejdříve po roce jak je zde celkem běžné, ale chyba lávky. Každopádně jsem rád. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry123 Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Ještě doplním....on krátkou a já dlouhou. Oba 1,5 manuál s různou výbavou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 Minulý týden už jeli první flexi konto po covidu ( směny navíc) a dělají cca.1300 aut denně, tak to jde rychle. Jestli to někomu natáhnou, zpozdí viděl bych nedostatek konkrétního dílu z nějaké fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 A má teda někdo nějaké info k těm automatům, zda je s nimi nějaký problém z pohledu chybějících komponent? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel1990 Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 (editace) Taky se podělím o info. Combi style 1,5 TSI automat, původní komise na autosalon objednaná 9/21. Mnou převzatá 10/22 s s předběžným terminem dodání polovina února 23. V úterý přišel už asi 7 posun terminu na 27 - 29 týden z důvodu chybějících součástek do motoru 1,5 TSI. Editováno: 26. Květen 2023, autor: Pavel1990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 26. Květen 2023 Sdílet Vloženo 26. Květen 2023 (editace) Octavia RS, 7 DSG, 2.0 TSI -8.3.2023 zaplacena zaloha / zadani do vyroby; -26.5.2023 prevzeti auta (kdyby nebylo vady na laku, tak by prevzeti probehlo o necely tyden drive); -kazdopadne prodejce mel auto "bookovano" u vyrobce, proto to slo tak rychle. Editováno: 26. Květen 2023, autor: zdenal_cz 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 27. Květen 2023 Sdílet Vloženo 27. Květen 2023 @Pavel1990díky za info, to se tedy týká i mě (Motor, kamera). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 27. Květen 2023 Sdílet Vloženo 27. Květen 2023 U mňa auto vyrobené minulý týždeň, Style+ liftback, 1,5 tsi e-tec. Čakám už len kedy ho vyložia u dealera 😄🤞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 29. Květen 2023 Sdílet Vloženo 29. Květen 2023 Tak jsem zde s radostnou zprávou, cca po 19 měsících jsem se stal dnes kolem 18 hod. majitelem vozu Octavia IV. Foto přiložím co nejdříve na mé vlákno. Zde se s kolegy loučím a držím palce ať nečekáte tak dlouho jako já. Vlákno budu i nadále sledovat 7 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Červen 2023 Sdílet Vloženo 1. Červen 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O3RS2569 Vloženo 1. Červen 2023 Sdílet Vloženo 1. Červen 2023 Jaké jsou nyní aktuální čekací lhůty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 1. Červen 2023 Sdílet Vloženo 1. Červen 2023 (editace) V 4. 5. 2023 na 9:58, Hamman napsal: aktualni dodaci lhuta na liftback je 8 mesicu, combi 11 mesicu (Pro nové objednávky) Tipuju, že za měsíc se to moc nezměnilo. Editováno: 1. Červen 2023, autor: cross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kentán01 Vloženo 1. Červen 2023 Sdílet Vloženo 1. Červen 2023 Nevím jaký má vliv rychlá výroba na starší objednávky, ale přestože už dlouho čtu, jak rychle se vyrábí, tak mě znovu, už po třetí tento rok, o pět týdnů prodloužili termín výroby s tím, ze je opět možnost prodloužení a chybí díly. Takže tento rok mi to od 11 týdne odkládají pravidelně o 5 týdnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 1. Červen 2023 Sdílet Vloženo 1. Červen 2023 Tak ja si už po roku a 4 mesiacoch zajtra preberám vozidlo od dealera. Dúfam, že sa už všetci dočkáte, hlavne tí, ktorí čakajú dlhšie ako ja 🤞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaTi Vloženo 1. Červen 2023 Sdílet Vloženo 1. Červen 2023 Ja jsem objednaval Combi Ambition + Klima Paket, 1.5TSI 19.5. s tim, ze mi dealer rikal, ze podle systemu je dodani v prosinci, tzn. nejakych 7 mesicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 2. Červen 2023 Sdílet Vloženo 2. Červen 2023 před 12 hodinami, Kentán01 napsal: Nevím jaký má vliv rychlá výroba na starší objednávky, ale přestože už dlouho čtu, jak rychle se vyrábí, tak mě znovu, už po třetí tento rok, o pět týdnů prodloužili termín výroby s tím, ze je opět možnost prodloužení a chybí díly. Takže tento rok mi to od 11 týdne odkládají pravidelně o 5 týdnu A nemáš např. 1.5 v automatu? O pár příspěvku výš to zmiňuje Pavel1990, že nejsou díly. Mám stejnou motorizaci, předpokládané dodání v listopadu (předpoklad je někdy tuším z letošního února). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kentán01 Vloženo 2. Červen 2023 Sdílet Vloženo 2. Červen 2023 Cross - ano mám 1.5 automat. Ale celou dobu říkali, že nejsou díly do infotaimentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 2. Červen 2023 Sdílet Vloženo 2. Červen 2023 Já se za těch 11 měsíců dosavadního čekání naučil nevěřit tomu co říkají :) A nebo to brát aspoň s rezervou. Dle odboráře už snad několikátý týden je problém s dodávkou motorů EA211, odpadává vždy nějaká směna. Nicméně jestli jsem to pochopil správně, jsou to ať motory pro manuál nebo automat. Nejspíš tedy chybí i něco dalšího. Kdy jsi objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kentán01 Vloženo 2. Červen 2023 Sdílet Vloženo 2. Červen 2023 Objednával jsem 1.2.2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe3k7 Vloženo 2. Červen 2023 Sdílet Vloženo 2. Červen 2023 Tak už som oficiálne majiteľom aj ja. Držím palce všetkým, ktorí stále čakate 👍 a pevné nervy 😄 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kentán01 Vloženo 3. Červen 2023 Sdílet Vloženo 3. Červen 2023 Vy co už jste dostali v posledních dnech auta jste měli 1.5 automat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.