Novas10 Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Zdravim, dokaze mi prosím nekdo říct jak je to s carplay? Mam bezdratove připojeno. Jak je to prosim s datama? Je rozdil pokud mam navigaci pustenou na mobilu a nebo na infotainmentu? Prijde mi, ze co mam O4 tak spotreba dat je mnohem větší. Bere si neco jen samotne propojení? Diky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danzak Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Nemělo by to mít žádný vliv a rozdíl by v tom být neměl. Spojení s autem je přes WiFi, takže samotné spojení určitě nic nebere. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas10 Vloženo 4. Srpen 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 před 3 hodinami, Danzak napsal: Nemělo by to mít žádný vliv a rozdíl by v tom být neměl. Spojení s autem je přes WiFi, takže samotné spojení určitě nic nebere. Díky za info, mě to taky přijde divný, ale koukal jsem schválně na spotřebu dat co jsem jel z Ústí do Prahy, cca hoďku, zaplá navigace Google a spotřeba dat nějakých skoro 120mb. To mi přijde strašně moc.... Tak někde mám asi nějakou chybičku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 https://svetapple.sk/apple/toto-je-5-noviniek-ktore-dorazili-do-apple-carplay-spolu-s-ios-15/?fbclid=IwAR3lbyPc8ptXBRfYe69zZJWDqqADvGy5BVN7P1F4sgrj5LjgeaOa9_8CqjE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Aké máte skúsenosti s vybíjaním telefónu, keď je telefón automaticky pripájaný na carplay (len tak, bez navigovania). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 (editace) V tom případě to data spotřebovává minimálně. Editováno: 20. Duben 2023, autor: ideal.bed6902 oprava překlepů 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škodov_KÁR Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Skôr ma zaujíma vybíjanie baterky, nechcel som kvôli tomu zakladať novú tému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Proč? Platí se za to něco? Je to moc práce? "nechci zakládat nové téma" je jedna z nejdebilnějších věcí co člověk může na forum napsat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.