Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

OII má všetky priemery rovnaké , rozdielne mala len O1 - benzíny , sdi vs tdi resp. tiahlo versus lankové radenie 

super, tak to mi bude pasovat, moc ti děkuju :))

• 1 měsíc později...

Klucí,já sem normání idioooot :( Mám tu samou řadičku co Ataner a já blbec jsem si na ní udělal dva škrábance při vyndavání rádia..na tý gumový části s háčkem :( Nevíte,zda je možný to něčím rozleštit?

Upraveno od Boby91

Tak se mi to povedlo opět do nového stavu rozleštit tempem :)

• 2 měsíce později...

stačí hledat, hlavice se nasadit dá, jen to myslím chce u RS varianty lehkou úpravu.

Manžeta se nikdy nedělá s otvorem pro zámek, ten se vysekává až na autě. nevím jaký máš konkrétně zákem, ale většina jich má vložku na pravé straně dole a tak to zasahuje do švu mažety, stejný problém jako předFL - FL.

Ka_r_losi, díky za info. Já to na webu hledal. A jako "pojistku" jsem se ještě zeptal profíků tady :-) RS nemám. Zámek mám ten vlevo dole v rohu rámečku. Uvidím, jak to bude s tím švem. Moc díky za info.

Upraveno od Džarda

• 5 měsíců později...

Jj mam taky ze supa origo a je lepsi do ruky jen vydrzela cca 100tis km a uplne ze zhora je prosoupana na zakladovy plast :-(

Ahoj, děkuji za reakci, ještě tak mít rovnou porovnání OII FL a Supa do ruky a asi je jasno:) TAk 100 tisíc jsou u mě cca 3 roky... to se ještě dá unést :)

A neni su tie hlavice nahodou rovnake? :)

vždycky jsem si to myslel, ale prý to tak není :D:D A jelikož sup nemá hlavici jako samostatný díl, tak se to nedá poznat ani podle čísel (kdyby náhodou...)

• 4 týdny později...

Díky za návod, dnes jsem vyměnil odřenou a ochmatanou řadičku za úplně novou i s manžetou, originál škodováckou, kterou jsem koupil na bazaru za 500,-  :kol-47:

IMG_20151219_111228.jpg

KOukám, že to je původně v ořed FL autě? Nebo construct dávali takhle i potom?:) Manžetu jsi vystřihnul?

Construct bol takto , na manžetu treba lochajzky , strihanie robí otrepy a trhá sa ... inak vymenil si 4x4 kožu za ipurovú bez 4x4 :D

post-51372-0-91751500-1450558396_thumb.j

No ja simto fakt budu muset nechat vyseknout, mam predfl, tak mi to vychazi na sef:/

KOukám, že to je původně v ořed FL autě? Nebo construct dávali takhle i potom?:) Manžetu jsi vystřihnul?

Mám po fl, rok 2011. Construct originál ze škodovky. Dirku do manžety jsem stříhnul nůžkami na nehty (o něco menší, vytáhne se).

Construct bol takto , na manžetu treba lochajzky , strihanie robí otrepy a trhá sa ... inak vymenil si 4x4 kožu za ipurovú bez 4x4 :D

Ano, starou hnusnou podrapanou za novou. Napis 4x4 mi nechybí.
  • 4 týdny později...

Kluci,máte nějaky návod,jak se měmí stříbrná planzetka za novou,nerad bych něco poničil.

vyloupnout...

• 1 rok později...
  • 4 týdny později...

Madlo samotne pasuje v pohode. Manzeta s rameckem z O3 nepujde do O2, jiny tvar ramecku. Pokud se to jen tak presponkuje je zde moznost ze manzeta z O3 nebude uplne zcela pasovat, muze byt vetsi/mensi

• 2 roky později...
V 18. 1. 2016 na 19:14, ka_r_los napsal:

vyloupnout...

Zdar, dá se takto lehce vyloupnout plaketka i u řadičky na FL? Přeci jen vypadá trochu jinak. Viděl bych to na tenčí plochý šroubovák...je to tak? Díky ?

Bude to strašně podobný, ale zkušenost nemám

A ještě jeden, možná hloupý dotaz. Je to tak, že manžeta řadící páky je přisponkovaná k rámečku, který se "nacvakne" na rámeček kolem řadící páky? Díky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.