Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

riesil niekto upravu sw na tejto DSG? Vahavost/podtacanie.

Zaujima ma realna skusenost ci to nejak vyrazne pomoze dynamike, resp. znizi vahavost prevodovky pri jazde v meste atd.

Dakujem.

Někteří úpravci motorů nabízejí i tuto úpravu řazení (vím o MotorPowerovi). Já to řeším přepnutím do režimu S a takto jezdím ve většině případů. Na D-čko to drží otáčky v kopci i 1250-1500 ot/min a to je mazec.  

• Autor

Áno. To viem a máš pravdu. Preto som chcel skúsenosť niekoho kto to ma a hlavne na DQ381 či to nie sú vyhodené peniaze. 

Tak pokud si dostatecne rozjety a jedes stalou rychlosti tak proc ne  1500ot/min  ... jak malicko pridas tak hned skoci nizsi rychlost .. tak by to melo byt ..  aspon je to tak u me  ... :)

• 7 měsíců později...

mam upraveno ,odřazuje kolem 2000ot.............

Jakou verzi sw mas?

Robil si aktualizáciu aj úpravu? 

ano, aktualizace a úprava... se kouknu a dám vědět

Mňa zaujíma verzia sw a ci ti to opravilo váhanie z 2na3 a cuknutie zo 4na3 vdaka. 

soft pisnu zejtra kouknu vcds ,problemy  pozoruji pořád váhanie z 2na3 a cuknutie zo 4na3

Podľa mňa ti len upravili otáčky pre DSG. 

Ja som písal u nás do firmy ktorá robí asi najlepšie chipy na sk. 

Odpísali mi, že mi vedia urobiť len aktuálny sw na podtacanie, aktualizáciu ale nie. 

@dfga v tej skodovke na origo posledny soft si uz bol..? A potom pories to podtacanie...

Nechcu to urobit, budem to riesit cez znameho co ma online odis

• 3 měsíce později...

Mam po. 

Najlepšia vec co som mohol urobiť. 

• 1 rok později...

@dfga Co konkretne si spravil a kde? 

Upraveno od Martin Ninaj

@Martin Ninaj příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra!

Nový sw 1632

musim uznat, ze cukanie z 4->3 zmizlo. No niekedy mi dlhsie toci rychlost. Napriklad mi dlhsie podrzi 3-ku alebo 4-ku. Je to ked sa rozbieham, ale niekedy je to az do 3,500 otacok a to mi pride uz trochu divne (stava sa to tak 1 z 20 jazd, mozno este menej). Nuz, DSG nie je to dokonale... Toto sa mi pred updatom nestavalo

Ahojte. Ad to cukání, dělalo vám to na režim D nebo S? Díky za info

robilo to na D-cku. A specificky len z 4 -> 3 stupen.

Na S-ku je sportove podradenie vo vyssich otackach na vsetkych stupnoch, takze to je uplne nieco ine.

a robi to aj pri 4x4? Ci vsetko je to predny nahon?

Upraveno od Martin Ninaj

• 2 týdny později...
V 29. 11. 2023 na 9:43, Martin_V napsal:

musim uznat, ze cukanie z 4->3 zmizlo. No niekedy mi dlhsie toci rychlost. Napriklad mi dlhsie podrzi 3-ku alebo 4-ku. Je to ked sa rozbieham, ale niekedy je to az do 3,500 otacok a to mi pride uz trochu divne (stava sa to tak 1 z 20 jazd, mozno este menej). Nuz, DSG nie je to dokonale... Toto sa mi pred updatom nestavalo

Mne to robí tiež a hlavne na 2ke keď je studena 

ale aj napriek tomu sa to neda porovnat s tym, co to bolo predtym... konecne to radi hladko a to vytacanie za studena (aj to len v minime pripadov, kedze odkedy som to napisal uz sa to nestalo...) sa da akceptovat. Odporucam vrelo

No dokonale to nie je.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.