Publikováno Srpen 26, 20214 r Ahojte, riesil niekto upravu sw na tejto DSG? Vahavost/podtacanie. Zaujima ma realna skusenost ci to nejak vyrazne pomoze dynamike, resp. znizi vahavost prevodovky pri jazde v meste atd. Dakujem.
Srpen 29, 20214 r Někteří úpravci motorů nabízejí i tuto úpravu řazení (vím o MotorPowerovi). Já to řeším přepnutím do režimu S a takto jezdím ve většině případů. Na D-čko to drží otáčky v kopci i 1250-1500 ot/min a to je mazec.
Srpen 29, 20214 r Autor Áno. To viem a máš pravdu. Preto som chcel skúsenosť niekoho kto to ma a hlavne na DQ381 či to nie sú vyhodené peniaze.
Srpen 29, 20214 r Tak pokud si dostatecne rozjety a jedes stalou rychlosti tak proc ne 1500ot/min ... jak malicko pridas tak hned skoci nizsi rychlost .. tak by to melo byt .. aspon je to tak u me ... :)
Duben 20, 20223 r soft pisnu zejtra kouknu vcds ,problemy pozoruji pořád váhanie z 2na3 a cuknutie zo 4na3
Duben 20, 20223 r Podľa mňa ti len upravili otáčky pre DSG. Ja som písal u nás do firmy ktorá robí asi najlepšie chipy na sk. Odpísali mi, že mi vedia urobiť len aktuálny sw na podtacanie, aktualizáciu ale nie.
Duben 21, 20223 r @dfga v tej skodovke na origo posledny soft si uz bol..? A potom pories to podtacanie...
Listopad 28, 20231 r @dfga Co konkretne si spravil a kde? Upraveno Listopad 28, 20231 r od Martin Ninaj
Listopad 29, 20231 r musim uznat, ze cukanie z 4->3 zmizlo. No niekedy mi dlhsie toci rychlost. Napriklad mi dlhsie podrzi 3-ku alebo 4-ku. Je to ked sa rozbieham, ale niekedy je to az do 3,500 otacok a to mi pride uz trochu divne (stava sa to tak 1 z 20 jazd, mozno este menej). Nuz, DSG nie je to dokonale... Toto sa mi pred updatom nestavalo
Listopad 29, 20231 r robilo to na D-cku. A specificky len z 4 -> 3 stupen. Na S-ku je sportove podradenie vo vyssich otackach na vsetkych stupnoch, takze to je uplne nieco ine.
Listopad 30, 20231 r a robi to aj pri 4x4? Ci vsetko je to predny nahon? Upraveno Listopad 30, 20231 r od Martin Ninaj
Prosinec 11, 20231 r V 29. 11. 2023 na 9:43, Martin_V napsal: musim uznat, ze cukanie z 4->3 zmizlo. No niekedy mi dlhsie toci rychlost. Napriklad mi dlhsie podrzi 3-ku alebo 4-ku. Je to ked sa rozbieham, ale niekedy je to az do 3,500 otacok a to mi pride uz trochu divne (stava sa to tak 1 z 20 jazd, mozno este menej). Nuz, DSG nie je to dokonale... Toto sa mi pred updatom nestavalo Mne to robí tiež a hlavne na 2ke keď je studena
Prosinec 11, 20231 r ale aj napriek tomu sa to neda porovnat s tym, co to bolo predtym... konecne to radi hladko a to vytacanie za studena (aj to len v minime pripadov, kedze odkedy som to napisal uz sa to nestalo...) sa da akceptovat. Odporucam vrelo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.