Roman55 Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Nazdar chlapi. Ostrekovace celneho skla mi zacali z nicoho nic slabo a nizko striekat, vody mam dost. Niekto podobny problem? Neviete nahodou ako a ci sa da nastavit vyska ostrekovacov? Neviem to nikde najst, ani v navode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 1. Ucpání trysek 2. Ucpání někde po cestě včetně čerpadla 3. Čerpadlo propouští, nebo je někde únik v trubičce - to bys poznal velmi rychle po dvou stříknutích. Pokud vím, tak (snad) se trysky směrují špendlíkem, ale opatrně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 (editace) mně to kdysi dělalo na jiným autě a mohla za to kapalina, stačilo vystříkat a použít jinou a zase ok, tím bych začal než do něčeho hned hrabat Editováno: 7. Září 2021, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 nevím, špendlíkem to se dělalo tam kde byly trysky s kulovými čepy. Fábka, stodváca a tak. Tady si nejsem jistý. Možná jen ucpané konce trysek jak psal bouchy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 Moje fábka to tak má, spousta aut to tak má už jen vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 Protáhl a seřídil jsem nedávno ucpané trysky vzadu špendlíkem a čvíká to super. Myslel jsem si dlouho, že slabší proud je vlastnost než se ucpaly úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Takže kluci, Scala žádné špendlíky nepotřebuje!!! Nastavení předních trysek je triviální. Normálně se za ní vezme (je tam pod ní takovej výstupek) a krásně se celá dá vyklápět nahoru-dolu😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 A rozprasuje ta tryska,alebo iba curá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 Rozprašuje, len tí ktorí tam lejú obyčajnú vodu, tak trysky zapchá vodný kameň a potom sa sťažujú. Treba tam dávať naozaj kvapalinu do ostrekovačov, zimnú,alebo letnú. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.