Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar chlapi. Ostrekovace celneho skla mi zacali z nicoho nic slabo a nizko striekat, vody mam dost. Niekto podobny problem? Neviete nahodou ako a ci sa da nastavit vyska ostrekovacov? Neviem to nikde najst, ani v navode. 

Vloženo

1. Ucpání trysek

2. Ucpání někde po cestě včetně čerpadla

3. Čerpadlo propouští, nebo je někde únik v trubičce  - to bys poznal velmi rychle po dvou stříknutích.

Pokud vím, tak (snad) se trysky směrují špendlíkem, ale opatrně!

Vloženo (editace)

mně to kdysi dělalo na jiným autě a mohla za to kapalina, stačilo vystříkat a použít jinou a zase ok, tím bych začal než do něčeho hned hrabat

Editováno: , autor: vormen
Vloženo

nevím, špendlíkem to se dělalo tam kde byly trysky s kulovými čepy. 

Fábka, stodváca a tak. 

Tady si nejsem jistý. 

Možná jen ucpané konce trysek jak psal bouchy... 

Vloženo

Protáhl a seřídil jsem nedávno ucpané trysky vzadu špendlíkem a čvíká to super. Myslel jsem si dlouho, že slabší proud je vlastnost než se ucpaly úplně. 

Vloženo

Takže kluci, Scala žádné špendlíky nepotřebuje!!! 

Nastavení předních trysek je triviální. 

Normálně se za ní vezme (je tam pod ní takovej výstupek) a krásně se celá dá vyklápět nahoru-dolu😉

• o 1 rok později...
Vloženo

Rozprašuje, len tí ktorí tam lejú obyčajnú vodu, tak trysky zapchá vodný kameň a potom sa sťažujú. Treba tam dávať naozaj kvapalinu do ostrekovačov, zimnú,alebo letnú.

• Líbí se mi 1
  • Díky 1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...