Macc Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Nazdar pánové Nějak mě začala zlobit sedačka u řidiče-výhřev! Kdž ji zapnu tak jde jenom chviličku a po chvilce se sama vypne,rozpojí relé. Asi po minutě zase zapne, a tak to děla pořád dokud ji nevypnu. Puštěna naplno i na 1 stupeň stále vypína. Poraďte prosím Díky Macc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 to ale tak normálně dělá nejede to furt...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 to ale tak normálně dělá nejede to furt...... ...jinak by to cloveku mohlo upect pr... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macc Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Díky za rady pánové já jsem si koupil Octu s vyhř.sedačkama. Nikdy jsem je neměl tak se jen ptam. Díky OCTAVIA 1.9 TDI TOUR MR2005 Macc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.