Petr 1 Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Dobry den zajimalo by me zda se dava pod termospinac ventilatoru chladice nejake tesneni , v manualu zadne neuvadeji ale me to tam propousti chladici kapalinu (u felicie se dava ) diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 15. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2006 Taky mě propouštělo, zatím stačilo dotažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Mně to taky pořád propouštělo, v zásobní nádržce se vždycky /přetlakem/ snížila hladina na svou "standardní" úroveň pod rysku. Tak jsem se nasral a koupil na to papírové těsnění za 8,- a dnes už to neuchcává... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Mně to taky pořád propouštělo, v zásobní nádržce se vždycky /přetlakem/ snížila hladina na svou "standardní" úroveň pod rysku. Tak jsem se nasral a koupil na to papírové těsnění za 8,- a dnes už to neuchcává... :-) ake papierove tesnenie ? viac detailov nemas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 To papírový těsnění docela brzo povolí,,,lepší je použít al. kroužek, obj. číslo N 0138272, cena cca. 17,-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 17. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Je me divny ze z vyroby nedavaji zadny tesneni , vzdyt to musi zacit zakonite nekdy propoustet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Taky že se tak děje (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 25. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Tak jsem to tesneni nakonec sehnal v Obi je to takova klingeritova podlozka pouzivaji instalateri , po mensi uprave je dobra podle me bude lepsi nez hlinik lepsi se zmackne a kdyz casem odejde tak jich jeste par mam koupil jsem celou sadu za 15kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Lepší je hliníkový kroužek http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21226 ten je už na věky. Vyzkoušeno u Felicie, kde jsem ho měnil za klingeritový, který začal téct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zatim drzi tak uvidime , kdyz potece dam treba ten hlinik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Zatim drzi tak uvidime , kdyz potece dam treba ten hlinik Je nějaká finta, jak to vyměnit? Myslím, co všechno je potřeba vymontovat, povolit. Nějaký stručný návod, jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 No ja jsem oddelal ten plas. spodni kryt , vypustil kohoutkem vodu rozpojil ty (myslim ze jsou 2) vetsi konektory + konektor na tom spinaci , vzal ( tusim 30 klic ) stranovej a povolil je tam pristup dost na prd . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) No ja jsem oddelal ten plas. spodni kryt , vypustil kohoutkem vodu rozpojil ty (myslim ze jsou 2) vetsi konektory + konektor na tom spinaci , vzal ( tusim 30 klic ) stranovej a povolil je tam pristup dost na prd . Taky jsem se díval přístup je špatný. G12+ a Al kroužek mám koupený, asi příští týden to udělám. Editováno: 6. Březen 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr 1 Vloženo 6. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Snad ti to trochu pomuze zas takova veda to neni akorad kdyz pod tim lezis tak ti chvlema uchcava na hlavu a do pusy zbytek chlad. kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Tak jsem na tom dneska dělal a nedodělal, povolit ten termospínač plochým klíčem je bez šance. Není tam vůbec místo, plochý klíč mi nešel ani nasadit. Musím sehnat trubkový klíč č.30, ten na termospínač po sundání patice nasadit a spodem plochým klíčem povolit. Přesně tak to dělají i ve škoda servisu, kde jsem si tento postup ověřil. To jen krátce pro ty, kteří se to chystají taky dělat v domácích podmínkách. Editováno: 14. Březen 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 (editace) Nejlepší je ten hliníkový kroužek koupit v origo servise, chtěli za něho 12Kč (UniCar Ostrava). Jinak na odchyt a skladování chladící kapaliny doporučuji použít PET láhev, ta ale někdy není po ruce, tak jsem jednou použil pozink. kýbl a to byla chyba, protože se za pár hodin prožral a my měli zahrádku zalitou Fridexem G12+ . Editováno: 23. leden 2011, autor: Tony6610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.