Publikováno Říjen 25, 20213 r Zdravím vás, posledné 3 dni ma auto prihlasuje ako host. Nie ako hlavný užívateľ. Aplikaciu myškoda mám plne funkčnú a auto pridané. Aj som v aute hlavného užívateľa vymazal a chcel znovu pridať. Zadal som E-mail aj heslo a výpise “funkcia žiaľ nie je dostupná”. Predtým som sa chcel z hosťa prepnúť na hlavného a písalo, že zmeny sa nastavujú klikol som ok a momentálne nie je dostupné. Neviete čo s tým ? Ďakujem
Říjen 25, 20213 r Jestli nemají zase výpadek serveru, zkusit počkat 2, 3dny. A je bílá planetka? Jesli není Host nastaven defaultně na max. soukromí jako u mě.
Říjen 25, 20213 r Asi mají nějaký problém. Dnes odpoledne po mě auto chtělo mail a heslo. Zadal jsem ale nebralo to. Psalo vadné heslo atd. Počkáme co to udělá. Aplikace v mobilu a v počítači plně funkční. Uvidíme co jim zase blbne.
Říjen 25, 20213 r před 1 minutou, alexgala2 napsal: Keby je planétka biela tak čo ? A aká ma byt ? Diky moc hoši Bílá má být, šedá je bez signálu.
Říjen 25, 20213 r Měl jsem obdobný problém - chyba zápisu uživatele v databázi ŠA. Problém se projevil až cca po 6 měsících bezproblémového používání. Jiný uživatel mém autě šel přihlásit, ale můj uživatel naopak v jiném autě nešel. Aktualizace SW nepomohla. Nakonec bylo vyřešeno přes infolinku, ale byl to boj. Hodně mi pomohl servis. Infolinka nekompromisně odkazuje na servis, ale servis je v tomto případě bezmocný. Může ale pomoci s vyzkoušením různých možností, bez kterých infolinka nechce diagnostikovat databázi na své straně.
Listopad 3, 20213 r Me to nekdy pred dvema tydny taky vykoplo. Ted ctu, ze i ostatni. Tohle me fakt hlava nebere, ze kdyz jim nekde padne aplikace, tak me prestane fungovat auto.
Leden 21, 20241 r Tak jsem dalsi obet. Dneska sednu do auta a hlavni uzivatel v tahu, jen Host. A prepnuti na hlavniho uzivatele hlasi po loginu ze to nejde.
Prosinec 8, 2024Pro 8 Mám teď stejný problém u faceliftu. Přihlašuje mě jako hosta, nelze ani přidat nový profil. Zmizela ikona uživatele z menu a nelze ani obnovit tovární nastavení.
Prosinec 28, 2024Pro 28 Mam rovnaky problem, nie sim ako hlavny uzivatel. Mam moznost iba pridat Hosťa. Na ponuku Ja infotaiment ani nereaguje🤷
Prosinec 28, 2024Pro 28 Po koupi 4-letého vozu jsem řešil stejný problém, řešil jsem to s Škoda Auto, tam mě poslala do autorizáku na aktualizaci Infotaimentu. Na poprvé se to nepovedlo, takže znovu maily se ŠA a znovu servis, znovu "aktualizace" a nakonec se zadařilo. A od srpna bez problému. Vzhledem k tomu, že je auto mimo záruku mě to stálo dohromady 2k.
Prosinec 28, 2024Pro 28 Zahada vyriesena. Po aktivacii vozidla v app My Skoda a pridani noveho uzivatela sa ma infotaiment spytal, ci chcem byt hlavny uzivatel. Trochu komplikovane, ale uz to fachci ako ma🙏
Březen 24Bře 24 Zdravým, mám rovnaký problém, kúpil som 4 ročnú Octaviu 4 a nedokážem zmeniť hlavného užívateľa, aplikáciu mám stiahnutu, som zaregistrovaný len poslaný krok tj pridanie auta sa mi nijako nedarí, keď v aute zadam mail a heslo (to isté ako na prihlásenie do app) tak mi vypíše že sa nenašli žiadne nastavenia viete mi poradiť, ďakujem
Březen 24Bře 24 @fekymeky zkontroluj si zda máš nejnovější verzi SW v infotainmentu. A pokud ti to přesto nepůjde, zkus rady co sem dali ostatní. Je jich poměrně dost. Případně můžeš zkusit kontaktovat infolinku, ale s největší pravděpodobností tě pošlou do servisu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.