Dodi 15 Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Proč to nebylo za takovou cenu od začátku, teď asi hodně zbylo. Osvětlené prahové lišty Scala | Oficiální E-shop Škoda Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Muselo toho hodně zbýt - za tu cenu si je pořídil jenom blázen 😉. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října to je parádní cena, ale stejně do toho nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Zľava úžasná. Mno, pri najvyššej výbave by to mohlo byť v cene. ale tie časy sú už asi preč...Plech za pár eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Mám na současné a pořídil jsem už i na budoucí. Vypadají parádně 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Ony už teď byly "skoro rok v akci" za necelých 1000. Také jsem si na ně myslel, pořídil, ale vrátil jsem je. Mi to zpracování přišlo ... nehezké. Ale ta představa, že za tohle chtěli 42 stovek 😶 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.