richi661 Vloženo 30. Dubna Sdílet Vloženo 30. Dubna @csabacna gumu jsem to zkoušel taky a jde to tam nasadit.Zitra nafotim nasazené na gumě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května (editace) som zvedavy lebo tiez mam neorigo gumy a guma ide aj cez stred...prinajhorsom sa to da odrezat...zajtra utekam do skodovky objednat box Editováno: 1. Května, autor: fsociety19x chybka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května Ok. Vdaka za info. Ja mam origo gumenu krytku v strede. Ten odkladaci vypada super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května (editace) Obrázky doplněny u původního příspěvku. @tom01Děkuji za pochvalu. Editováno: 1. Května, autor: richi661 doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 1. Května Sdílet Vloženo 1. Května (editace) s tou gumou to za mna vyzera dost kolotocarsky. inak aj na samotnom tapacire dole ked sa pozeram to mohlo lepsie licovat zo strany ako je laktova opierka resp tie usb c vstupy-ten box je akoby na kolmo pritom uplne dole by mal smerovat k tej laktovke. to sa moc chlapci zo skodovky nepretrhli hmmm. inak drzi ten box pevne ze keby tam dam nieco tazsie? trochu mam obavy ze vacsia rychlost+zakruty a cele to odleti. Editováno: 1. Května, autor: fsociety19x edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 2. Května Sdílet Vloženo 2. Května @fsociety19xdoplnil jsem ještě pár fotek.Je na nich vidět i osazení,které přijde zastrčit pod loketku.Jinak to drží pevně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 3. Května Sdílet Vloženo 3. Května Ďakujem. Po doplnení foto to predsa len vyzerá že to lepšie licuje ako som myslel.dnes mi to má dôjsť tak si to sám overim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 3. Května Sdílet Vloženo 3. Května tak je to doma cena 10EUR, drzi to nakoniec ok a aj na nefabrickom gumovom koberci ktory ide cez tunel. flasa max 7čka sa vmesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června Tak ja mam prihradku objednanou snad jiz mesic a stale nebyla dodana - neustale skodovka prodluzuje datum dodani - nedostatkove zbozi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června Objednal jsem na škoda-díly, přišla minulé úterý, mám i neorigo gumový koberec přes středový tunel, účel to plní, spokojenost. Až budu mít čas, mohu přihodit foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsvsvsv Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června Po 22 kt byly dodávky obnoveny - objednáno a namontováno o vikendu 🤩. Cena 264,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KamilPoland Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června W dniu 29.04.2024 o 18:37, richi661 napisał(a): Přidána novinka z faceliftu.Zadní odkládací přihrádka.Objednací číslo 658864051 9B9.Cena v AŠ 264,-Kč. Hi, Where can i get this? I looked everywhere and nothing. Im from Poland. Could you help me buy this stuff? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června Jen dotaz, kdy se tato prihradka dava do vozu standartne? Co jsem videl nova auta, tak jsem nikde nezaregistroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června (editace) však se podívej do ceníku, Kamiq i Scala ji mají jako součást Funkčního paketu Editováno: 12. Června, autor: Petr Svetr 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
153624 Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června @KamilPoland Uważam, że należy go zamówić u każdego dealera samochodowego Skody, nawet w Polsce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června před 3 hodinami, Petr Svetr napsal: však se podívej do ceníku, Kamiq i Scala ji mají jako součást Funkčního paketu Dík, zase tak hluboce jsem nezkoumal, podívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června (editace) Faceliftový upgrade - vložka do dobijecí přihrádky 655 858 169 C 9B9.Cena v ŠA 188,- Kč Editováno: 20. Června, autor: richi661 1 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června @richi661 Ahoj, vyměnil si za starou, nedělá to schod? Když půjde udělej ještě foto z druhé strany a boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června Ano, výměna za starou.Schod to nedělá.Je vysoká.Zitra doplním fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června Jen otázka: když v autě bezdrátové nabíjení nemám, tak je asi zbytečné podložku měnit, že? 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června Tak může se Ti to líbit třeba jen vzhledově nebo kvůli toho vybraní na telefon. Nepomůže, neuškodí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června Doplněny ještě nějaké fotky. @marskamaJak píše Prof. Birkermaier.Pokud se ti to vzhledově líbí,tak proč si ji nevyměnit,i když nemáš indukční nabijení. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června Díky za foto a upozornění na díl, také jsem objednal, za těch pár korun decentní osvěžení interiéru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Srpna Sdílet Vloženo 29. Srpna (editace) Vložka - stará/nová - jen pro doplneni. Editováno: 29. Srpna, autor: Dodi 15 Foto 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsociety19x Vloženo 30. Září Sdílet Vloženo 30. Září za mna teda nevidim nejak extra dovod tu podlozku menit. je na nej vidiet ze je prisposobena tomu ze FL scala ma chladenie aby sa neprehrieval telefon. vyrezy tam teda su ale tak efekt bude 0 bodov bez toho chladenia cize je to len vec vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.