Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chtel bych si poridit pojizdny hydraulicky zvedak a chtel bych se zeptat za jake body pak pri vymene pneu auto zvedat. Doted jsem pouzival origo zvedak. Zvedat za ty same body?Diky

Upraveno od Josef_1

Já to tak dělám. Na zvedáku mám puky s drážkou pro lem prahu.

Ty body jsou k tomu určeny

Nevím jak bude ta podložka tvrdá, ale udělal bych něco ve tvaru silonové podložky podle origo zvedáku. Mě tak už dokurvili přední prahy na O1 v servisech páč byli líný posunout ramena zvedáku na určená místa u nápravnice a sám jsem si doma při zvedání prahy hlídal. 

Upraveno od ben06

Mám hydraulický zvedák z AHprofi s tou gumou 52mm - letos poprvé použit. Jako asi OK, ale samozřejmě lepší by byl zvedák s tou gumou plošně větší, řekněme 100m průměr - akorát je zase těžší a dražší.

Neodpustím si poznámku, ale mě se teda použití puku neosvědčilo - aspoň ten co jsem použil já je hrozně měkký - úplně ho ten práh auta rozmáčkl a přitom se strhl plastizol. To už mi přišlo lepší použít jako ochranu kus měkkého dřeva.

Proč ten silon tvaru U na origo zvedáku nic nepoškozuje? 

Doporučuji toto z Aliexpresu s drážkou ve tvaru V... Mam vlepeno chemoprenem v té misce zvedáku, co má sroub a matici jako redukce, pasuje tam přesně, jen je třeba koupit nový šroub se zápustnou hlavou, nedotahovat ho úplně a pak se gumovou podložkou dá otáčet pro přesné umístění na práh. Hlavně nekupovat tu podložku s drážkou která není do V, ta drážka pak má tendenci shrnovat ochranný lak podvozku (tlumex čí jak se tomu říká) v místě pro zvedák. 

SmartSelect_20211112-231313_AliExpress.thumb.jpg.90ab0efac8ec79b96ddf3d5d778e1914.jpg  

Upraveno od guest100

To se mi líbí, odkaz by nebyl? Abych zase nemusel krájet puk.

Ď

Zde: 
https://a.aliexpress.com/_mM8NTGA

To je právě ten co v žádném případě nekupovat!!! , jak jsem psal výše, tedy pokud nechceš mít shrnuty tlumex na prahu = osobní zkušenost z předminulého auta.. 

Toto už nikdy...!!! 

SmartSelect_20211113-000127_AliExpress.thumb.jpg.0aba80678eb1c506aa7539fee962884a.jpg

Upraveno od guest100

OK, dík za radu, objednám do V hned, než to přijde tak se bude blížit jaro.

Ano to je ten správny kousek s drážkou do V

• 1 rok později...

Nemáte někdo nákres nebo fotku Rapida, kde by šlo zaznačit body za které je vhodné zvedat Rapida hydraulickým pojízdným zvedákem. Díky

Budou to stejná místa, za která vůz zvedáš i obyč. heverem z výbavy vozu, tedy pod prahem v místě označeném šipkou na prahu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.