Přejít na obsah

Zvedani auta


Josef_1

Doporučené příspěvky

Nevím jak bude ta podložka tvrdá, ale udělal bych něco ve tvaru silonové podložky podle origo zvedáku. Mě tak už dokurvili přední prahy na O1 v servisech páč byli líný posunout ramena zvedáku na určená místa u nápravnice a sám jsem si doma při zvedání prahy hlídal. 

Editováno: , autor: ben06
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám hydraulický zvedák z AHprofi s tou gumou 52mm - letos poprvé použit. Jako asi OK, ale samozřejmě lepší by byl zvedák s tou gumou plošně větší, řekněme 100m průměr - akorát je zase těžší a dražší.

Neodpustím si poznámku, ale mě se teda použití puku neosvědčilo - aspoň ten co jsem použil já je hrozně měkký - úplně ho ten práh auta rozmáčkl a přitom se strhl plastizol. To už mi přišlo lepší použít jako ochranu kus měkkého dřeva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuji toto z Aliexpresu s drážkou ve tvaru V... Mam vlepeno chemoprenem v té misce zvedáku, co má sroub a matici jako redukce, pasuje tam přesně, jen je třeba koupit nový šroub se zápustnou hlavou, nedotahovat ho úplně a pak se gumovou podložkou dá otáčet pro přesné umístění na práh. Hlavně nekupovat tu podložku s drážkou která není do V, ta drážka pak má tendenci shrnovat ochranný lak podvozku (tlumex čí jak se tomu říká) v místě pro zvedák. 

 

SmartSelect_20211112-231313_AliExpress.thumb.jpg.90ab0efac8ec79b96ddf3d5d778e1914.jpg  

Editováno: , autor: guest100
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...