Publikováno Listopad 12, 20213 r nazdar, dokázal by někdo z vás podle etky nebo něčeho zjistit kde najdu a zda se dá odpojit ten bzučák na chodce u iV superba? nebo nevíte o někom tady kdo by to dokázal zjistit kde je ten repráček? děkuji
Listopad 12, 20213 r No na nákupy do Kauflandu s iV superbem asi jezdit nebudeš. Ale já to mám u Favorita kterýho mám jen do toho Kauflandu už asi 25 let a spokojenost. Lidi obvzláště důchodci jedou s vozejkem nekoukaj no někdy taky neslyšej. Tak bych to nechal někdy se může hodit.
Listopad 12, 20213 r Čistě pro zajímavost - zatím jsem si bzučení u elektroškodovek (soused má Citigo) nijak nevšiml. To se spíná jen a nějakých okolností? Jde to slyšet vevnitř?
Listopad 12, 20213 r U Superba není bzučení, spíš takové brumlání. Také jsem přemýšlel nad vypnutím, podle návodu to má "na starosti" pojistka č. 48, ale zatím nevím jestli nebude ŘJ protestovat při odstranění. PS: A slyšel jsem Enyaq, zní jako vysavač (ten eko - 800W) Upraveno Listopad 12, 20213 r od Mira96
Listopad 14, 20213 r Autor Takže, díky za radu, pojistku jsem odpojil, nic nikde nesvítí, a vrčení pryč a má to slaboulinký ale za to famózní zvuk jako z nějakého future filmu opravdu jako elektro auto - alespoň z pohledu řidiče. Takže díky kámo !
Listopad 14, 20213 r Díky za potvrzení, tak půjdu také vyndat pojistku 48. Jenom ji nezapomenout vrátit před STK.
Listopad 15, 20213 r Takže potvrzeno, pojistka 48 vyndána, generátor zvuku motoru již negeneruje, auto neprotestuje. Ovšem vyjmutí pojistky vůbec není "Simply Clever", neboť rukou vyndat nešla, musel jsem otevřít kapotu a pojistkový box a tam si vzít plastové kleštičky na pojistku. Moje dřívější Octavia I měla kleštičky přímo v pojistkách v kabině + tam měla pozice pro náhradní pojistky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.