nikolas.kastovec Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Ahoj, měl bych na vás prosím dotaz ohledně Škody SuperB III (po faceliftu), rok výroby 2020, automat, výbava Laurin a Klement. Konkrétně mě zajímá nastavení tlaku v pneumatikách. Nemůžu totiž přijít na to, jak v nastavení "zkalibrovat" tlaky v pneu. U starého SuperBa a u Octavie je to v záložce "Pneumatiky", kde stačí kliknout na "SET" a tlaky se nastaví. Když ale najedu do této záložky u tohoto SuperBa, žádná taková možnost tam není. Jediné, co nabízí je volbu rozměru pneu a volbu zimních pneu a upozornění rychlosti. A jelikož jsem měnil pneumatiky a měnil tlaky, na budících na mě neustále bliká kontrolka ztráty tlaku v pneu. Neporadí někdo, jak tlaky nastavit? Moc díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Nemáš přímé měření tlaku v pneu? Tam se to nekalibruje, ale musíš mít ventilky s měřením tlaku. Pokud nemáš, auto vyhazuje chybu. Když se podíváš na letní kola, jsou ventilky jakoby šestihranné a pak musíš mít stejné i na zimních. Výběr rozměrů v menu je z důvodu správného určení požadovaného tlaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.