Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes jsem si všiml divného zvuku z motorového prostoru ale nejslysitelnejsi je od kola, viz video.

Nevíte co by to mohlo být? 

Díky za radu

na teto strane je prevodovka

• Autor

No bezva, při 36 000 už odchází... No, zajedu do servisu, co mi na to řeknou. Díky.

• Autor

Vracím se k dotazu. Do servisu jsem ještě nejel nicméně jsme zjistil, čím se ten zvuk objevuje. Při zapnutí vyhřívání čelního skla. Abych to upřesnil, měl jsem zaplé i vyhřívání sedadel, volantu apod. Ale jakmile jsem zapl vyhřívání skla, začalo to. 

Takhle laicky mi přijde, že vysokým odběrem proudu na vyhřívání už nějaká součástka u motoru "naříkala" že je toho na ni moc. Ale co? 

• 5 týdnů později...

Já měl podobný problém s klepáním, stejně jako řada jiných lidí tady na fóru, je tady už dost témat, kde se dá dočíst spousta informací. Někde jsem postnul i videa..auto hrozně klepalo, po sešlápnutí spojky přestalo klepat, pak když jsem zapl výhřev zadního okna, zase se to ozvalo. Problém byl v lamele spojky, po výměně kompletní spojky je klid. Ona lamela když se rozvybruje, tak ty zvuky přenese do převodovky a tam to takhle klepe komplet. Vyzkoušej si pohrát s pedálem a uvidíš.

• Autor

Díky, už jsem se k tématu nevracel ale zjistil jsem si co a jak. Každopádně díky za snahu. Zatím se problém znovu neobjevil ale jsem s tím smířený, že to časem bude na výměnu.

• 2 roky později...

Když nastartuju auto a rozjedu se, tak při prvních metrech slyším, takové gumové bouchnutí nic vyloženě výrazného, jak kdybyste nadzvedli stěrač 5cm do výšky a pustili na okno. Znovu se bouchnutí objeví až při chcípnutí motoru. Když pak hned nastartuji, tak se musím opět rozjet, aby to bouchlo. Děje se vám to taky? Původně mi to přišlo normální, ale nejsem si jistý. Nebude to nic od náprav, ani automatický zámek dveří. 

Při prvním rozjezdu cvaká jedntotka ESC (ABS). Ovšem při zhasnutí motoru ne. Takže mně se tohle neděje.

Ještě doplním, že když nastartuju a zase hned chcípnu, tak nic nebouchne. Je podmínka to abych se rozjel.

Zkusil jsem to natočit. Je to fakt blbě slyšet. 100% je to při každém prvním rozjezdu po startu. Při chcípnutí se mi to teď neprojevilo.

šustění bundy je 2x hlasitější, ale když si to pustíte do sluchátek je to slyšet. Zhruba v prostředku videa. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.