granit Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 (editace) Prosím o radu. Mám Octavii RS 1.8T 132kW rv. 2001. Při ostřejší jízdě mě zhruba po ujetí 25km začne blikat červená kontrolka mazání - tlaku oleje. Motor vypnu a když znovu nastartuji, tak je to zase OK. Při jízdě zhruba do 35OO ot/min kontrolka blikat nezačne. Motor je po výměně oleje a filtru. Dělalo to už před výměnou. VAG neukázal žádnou chybu. Editováno: 18. Listopad 2006, autor: granit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Prosím o radu. Mám Octavii RS 1.8T 132kW rv. 2001. Při ostřejší jízdě mě zhruba po ujetí 25km začne blikat červená kontrolka mazání - tlaku oleje. Motor vypnu a když znovu nastartuji, tak je to zase OK. Při jízdě zhruba do 35OO ot/min kontrolka blikat nezačne. Oleje tam mas predpokladam dost, neprosvihl si vymenu a filtr je taky ok ? Co rika VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
granit Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 (editace) Oleje mám dost, a jsem čerstvě po výměně oleje a filtru. Dělalo to už před výměnou oleje. VAG neukáual žádnou chybu. Editováno: 18. Listopad 2006, autor: granit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 co vymena noveho tlak. spinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
granit Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 co vymena noveho tlak. spinace Tak to jsem zatím nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 a není to náhodou výstaha překročení teploty oleje ??? pak by mohl byt španej (zanešenej)olejovej chladič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
granit Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 a není to náhodou výstaha překročení teploty oleje ???pak by mohl byt španej (zanešenej)olejovej chladič Tak to nevím. Rozbliká se ta červená kontrolka, která svítí při zapnutém zapalování před nastartováním motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 hmm, kontrola - výměna čidla tlaku oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 a není to náhodou výstaha překročení teploty oleje ???pak by mohl byt španej (zanešenej)olejovej chladič Tak to nevím. Rozbliká se ta červená kontrolka, která svítí při zapnutém zapalování před nastartováním motoru pockej - pises ze se rozblika - nebo sviti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
granit Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 a není to náhodou výstaha překročení teploty oleje ???pak by mohl byt španej (zanešenej)olejovej chladič Tak to nevím. Rozbliká se ta červená kontrolka, která svítí při zapnutém zapalování před nastartováním motoru pockej - pises ze se rozblika - nebo sviti? Ta kontrolka se rozbliká. Nejdříve asi 5 x blikne spolu s pípáním a potom už jen bliká (červeně). Když vyřadím, tak po chvilce zhasne, ale při zařazení rychlosti zhruba kolem 2500 ot/min zase začne blikat. Když ale zastavím a motor vypnu a znovu nastartuji tak je vše zase OK. Když jezdím do 3500 ot/min, tak to neudělá nikdy. Blbne to pouze při vyších otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
granit Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Tak jsem měl Octavii RS v servisu a nakonec je to špatné turbo, kterým protéká olej do výfuku. Takže buď repase turba a nebo nové. Uvidím dle cen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miruld Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Dneska jsem jel se svoji Oktávkou 1,9TDI 66kW z menšího kopečka asi tak dlouhého 300m na pátý rychlostní stupeň bez plynu a v půlce kopce nejednou začla blikat kontrolka oleje se zvukovou signalizací. Chvíli jsem to ještě nechal, ale pak jsem viděl, že mě probliknula kontrolka dobíjení, tak jsem zmáčkl spojku a motor hned chcípl. Ani nevím jestli chvilku před tím běžel, když tam byla zařazena rychlost. Zastavil jsem dole u kraje už na rovině a říkám si co to bylo. Zkusil jsem nastartovat a nechtěla vůbec naskočit. Tak jsem zamknul na DO auto, hned odemkl a startoval. Auto naskočilo a jel jsem dál asi 70km bez nějakých nezvyklých jevů. Kontrolka na mazání se už potom nerozsvítila. Zkontroloval jsem olej a mám ho tam asi na půlce mezi ryskama. Neměl někdo podobný problém? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 No vidíš, reset není jen věc PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEŠA Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 ahoj, začala mi blikat červená kontrolka oleje (mazání), když jsem delší dobu jel kolem 210km/h. Druhý den i při 180km/h a tředi den dokonce i při 140km/h. Sundali mi v servise vanu a podívejte se na ten bordel co v ní byl. Tzn. byl zanešenej sací koš a auto nemohlo dostatečně mazat při vyšších otáčkách. Doporučuji tedy sundat vanu a vyčistit.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202964631715607&set=a.1048857120512.7362.1798247049&type=1&theater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Květen 2015 Sdílet Vloženo 11. Květen 2015 odkaz je len pre registrovaných na fb ...čo to tak sem vložiť ako fotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.