Publikováno Prosinec 27, 20213 r Zdravím, ze dne na den mi přestali komplet fungovat ostřikovače na autě. Nefunguje ostřik světlometů, čelního skla a ani kufru. V autech se moc nevyznám. Po pouhém nahlédnutí pod kapotu mi tam nic návštěvu kuny nenaznačuje. Při zapnutí ostřikovačů, stěrače stírají. Zvuk motorku/čerpadla, ale není. Díky moc za případné rady.
Prosinec 28, 20213 r Autor Baterku můžu zkusit, snad to nerozbiju :D Jinak zamrzlá voda snad ne... Zrovna den předtím mi to ukazovala ať doliju a dolil jsem do -30 originál novou zabalenou.
Prosinec 28, 20213 r a vystříkal jsi tu zbývající letní? Stalo se mi teď to samé. Taky začal hlásit že dochází, tak jsem dolil kapalinu do -20, ale očividně se nesmíchala dostatečně, nebo jen v nádržce ale v nějaké hadičce zůstala ještě ta letní, protože jsem to neprotáhl dokud to šlo. Takže to samozřejmě zamrzlo. Zkus zaparkovat na odpoledne v garážích třeba u nějakého obchoďáku
Prosinec 28, 20213 r Ráno som mal ten istý problém... Ale určite je to tým,že mi zamrzla voda. Zimnú zmes lejem už tak od októbra,(min.do -20'C) čiže na 100% tam mám zimnú,aj vo všetkých hadickach a pod... Ale problém je samotna zimná zmes do ostrekovačov.Ak je na obale že do -20'C tak to neznamená,že to aj platí... U nás sú uz pár dní nočné teploty okolo -10'C až -15'C. Čiže by voda nemala zamrznúť... Áno nezamrzne,ale stačí že "zhustne" a už je problém ... A pri takých dlhodobych teplotách ani zmes do tých -30'C nemusí pomôcť. Mám aj vyhrievané ostrekovače,ale čo z toho keď zmes je na h...o Ešte keď som mal O1,81kw v nafte :-) asi tak pred 10rokmi,tak som len tak na skúšku nalial nezriedenu zmes do -60'C .Bola to pecka ... to rozmrazilo aj predné sklo :-) Ale vnútri v aute sme sa so ženou pri jazde fajne sem tam z toho smradu sfetovali :-)
Prosinec 28, 20213 r Autor Chlapy díky... Vypadá to, že to bylo opravdu tím zamrznutím. Nejsem si jistej co tam přesně bylo, předtím než jsou ten předvečer dolíval tu zimní do -30. Já to teda schválně vždy trochu prostříknu ať se ta směs dostane až do hadiček, ale možná to nestačilo. Každopádně dnes bylo nad 0 a nejednou to začalo zase fungovat. Takže to opravdu vypadá na to... Každopádně díky :)
Prosinec 28, 20213 r Jednoducho... Číslo ktoré je na obale treba vydeliť 2 Čiže zimná zmes do -20'C funguje 100% Max. do takých -10'C Potom už hustne až mrzne ,ako fake slivovica :-)
Květen 15, 20223 r Ahojte, riesili ste niekdo tento problem? Meni sa cela hadicka, ci existuje nejaka spojka? Dakujem za rady.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.