honza_318 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Najde se tu nekdo kdo je mi schopny pomoci? Komu to odvezu a mrkne na to? Vášo neměl bys čas? Moc lidí v okolí tady nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) . Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 přepinoval jsi konektor komfortky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Najde se tu nekdo kdo je mi schopny pomoci? Komu to odvezu a mrkne na to? Vášo neměl bys čas? Moc lidí v okolí tady nemám. A proč mu nezavoláš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Jde nakodovat na komfortku 3.gen. pouzity klicek 1J0 959 753 AH? Staci kdyz v nem vymenim jen tycku imobilizeru(dam novou), nebo musim koupit cely novy klicek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Ano, klíček ano, čili DO, imobilizér samozřejmě ne. To se musí měnit tyčinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 (editace) Mam dalsi klicek jako nahradni,ale je uz pouzity. Planzetu uz mam novou,dalku nakodovanou a zbyva uz jen imobilizer. Musim koupit novou tycinku,nebo lze prehrat ta co tam uz je? Editováno: 26. Listopad 2014, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ahojte mam 799ah 2.5g a chcem vymenit za 799b 3g, vsetko by som vedel co treba na vymenit, len neviem ktore konektory prepinovat, z ktorého cisla na ktory, nasiel som aj par navodou ale nikde mi nefunguje odkaz. Vie mi niekto poslat na email alebo to hodit tu? email bobovic9@gmail.com Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 (editace) Ahoj, nevim proč, ale celkem hlasitě mi cvaká komfortka když vykoná nějakou činnost..třeba když jsou nějakou dobu otevřený dveře tak v ní hlasitě cvakne a zhasne třeba stropní světlo (což je normální, jde mi o to cvaknutí), když mám při tom i otevřenej třeba kufr, tak světlo v kufru při cvaknutí problikne..u kamaráda komfortka neni skoro slyšet a má stejnej rok a stejnou komfortku..jiný problémy nemám..jen ten zvuk..je to normální? Editováno: 20. Prosinec 2016, autor: pjdefort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.