Listopad 16, 201410 r Najde se tu nekdo kdo je mi schopny pomoci? Komu to odvezu a mrkne na to? Vášo neměl bys čas? Moc lidí v okolí tady nemám.
Listopad 20, 201410 r Najde se tu nekdo kdo je mi schopny pomoci? Komu to odvezu a mrkne na to? Vášo neměl bys čas? Moc lidí v okolí tady nemám. A proč mu nezavoláš???
Listopad 20, 201410 r Jde nakodovat na komfortku 3.gen. pouzity klicek 1J0 959 753 AH? Staci kdyz v nem vymenim jen tycku imobilizeru(dam novou), nebo musim koupit cely novy klicek?
Listopad 21, 201410 r Mam dalsi klicek jako nahradni,ale je uz pouzity. Planzetu uz mam novou,dalku nakodovanou a zbyva uz jen imobilizer. Musim koupit novou tycinku,nebo lze prehrat ta co tam uz je? Upraveno Listopad 26, 201410 r od Petus
Únor 4, 201510 r Ahojte mam 799ah 2.5g a chcem vymenit za 799b 3g, vsetko by som vedel co treba na vymenit, len neviem ktore konektory prepinovat, z ktorého cisla na ktory, nasiel som aj par navodou ale nikde mi nefunguje odkaz. Vie mi niekto poslat na email alebo to hodit tu? email bobovic9@gmail.com Dakujem
Prosinec 20, 20168 r Ahoj, nevim proč, ale celkem hlasitě mi cvaká komfortka když vykoná nějakou činnost..třeba když jsou nějakou dobu otevřený dveře tak v ní hlasitě cvakne a zhasne třeba stropní světlo (což je normální, jde mi o to cvaknutí), když mám při tom i otevřenej třeba kufr, tak světlo v kufru při cvaknutí problikne..u kamaráda komfortka neni skoro slyšet a má stejnej rok a stejnou komfortku..jiný problémy nemám..jen ten zvuk..je to normální? Upraveno Prosinec 20, 20168 r od pjdefort
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.