m.a.r.e.k Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 mam brzdic ako na foto. uchyty na pruzinu tam niesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Dík, tak to je pak asi vyřešeno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 ja som ich tiez chcel davat . nakoniec som dal len na F3 tam uchyty su . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 A myslíš, že by nešlo využít tu dírku v páce a ten ovál za lanovodem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 mozno by to nejak slo . muselo by sa to skusit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Tak třeba se ještě někdo přidá s vlastní zkušeností a nebo seženu péra a nějak otestuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 niekde tu na fore boli aj fotky ako to ma f3 a rapid . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Jj, znám, na Rapidu jsem je měl, šla trochu víc s odporem ručka, ale zase se vracejí klíče brzdiče do koncové polohy, je to něco za něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Březen 2023 Sdílet Vloženo 23. Březen 2023 Necítím žádný zvýšený odpor a stav kotouče je cca po 3 letech stejný. Moje zkušenost u Rapida, jen jestli mě zase někdo nesmaže. Ano fotky jsou u F3, nebo je mám i já u Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 @ben06 zkus ty pruziny z brzdicu vyndat a uvidis, ze rucka pujde tahat volneji. S dennim pouzivanim ti to neprijde, fyziku neocuras 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Přeháníš, pružinky jsem v ruce měl a velmi snadno nasadil, vyndávat nic nemusím na tom krátkým chodu tic nepoznáš, asi jsi měl slabý oběd 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Tak zrovna dneska jsem je preventivně instaloval. Je pravda že ručka teď klade trochu větší odpor, ale za ten pocit to stojí. Jinak práce na pár vteřin a bez nářadí cena za kus 55 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Alma> super, ale máš ji obráceně 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 (editace) @Alma Pružinu otočit. A Scala to také není, rapid byl jen jako příklad o co mě jde, jinak jsem rád, že jsi potvrdil ten částečný odpor :-) Editováno: 24. Březen 2023, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Jak otočit, ona jinak dát nejde, jedině levé pravé kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 (editace) @Alma Koukni sem, na čtvrté stránce v půlce a dej vědět :-) Editováno: 24. Březen 2023, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 (editace) Dík za upozornění zítra opravím. Editováno: 24. Březen 2023, autor: Alma 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 (editace) Tak já jsem zmatený, nedalo mě to, lehl jsem pod auto a prostě opačně tam ty pružiny nedám. Je to Rapid . Edit : už vím co je špatně , pro Fabie a Rapidy mají pružiny jiné číslo, takže jsou tvarově jiné. Editováno: 24. Březen 2023, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 A co je prohodit levá - pravá. Si vem tu fotku od bena06, lehni a podle ní a ohybů to tam dej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Duben 2023 Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 V 16. 3. 2023 na 17:22, m.a.r.e.k napsal: resil niekto piskanie brzd ? mam najazdene cca 14 000 km pro dojezde napriklad na parkovacíe miesto v minimalne rychlosti okolo 10km/h sa oziva z brzd piskanie. robi to nikomu tak isto ? eko ste to risili mimo vymenu komplet brzd to riesit nebudem . nevíem kolko si auto budem nechavat tak nechcem doň investovať kedze brzdy su viacmenej skoro nove . Ten samý problém. Jsou to přední. Čistič nepomohl. Jedině koupit kvalitnější desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 mne sa pravé zda ze to u mna ide zo zadu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartom Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Pískání desek věčný problém. Rozdělat brzdy, Vyčistit- lihový sprej ocelový kartáč. Stáhnout hrany na kotouči třeba pilníkem- pokud nejsou velké třeba spíše jen rez- přiložit pilník na hranu a točit kotoučem pořádně očistit. Když je rzi více pomuže oklepat kladívkem(jemně). Pak ještě desky - stáhnout smirkovým papírem na rovném stole a taky ocelák liháč. Dále existuje pasta, kterou se desky namažou proti pískání nebo levnější varianta podlepit desky kobercovou páskou takovou tou stříbrnou nejlépe ve dvou třech vrstvách. Samozřejmě ze zadní strany :) Nezapomenou očistit dosedací plochy destiček na brzdovém třmenu. Po tomto ukonu by pískání mělo přestat.. Alespoň na pár Km :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 Tak já zkusil ten olej na šicí stroje, 2 kapky na destičku i vnitřní jen na předku a 14 dní mám klid. Kotouč mastný není, brzdí to stejně. Třeba u jízdních kol, když pískají kotouče obrušují se desky jakoby náběhy, ale je původně obdélník tady už sražené z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 (editace) skusil som na parkovisku par krat za jazdy zatiahnut rucnu brzdu nech sa trochu precistia brzdy a zatial ok bez piskania Editováno: 13. Duben 2023, autor: m.a.r.e.k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.