technikus Vloženo Neděle v 16:44 Sdílet Vloženo Neděle v 16:44 To jsou teda pěkný rozdíly. A už překročili předpokládanou dobu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo Neděle v 16:45 Sdílet Vloženo Neděle v 16:45 Ještě ne, přepoklad je cca polovina února. 🤨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo Neděle v 16:47 Sdílet Vloženo Neděle v 16:47 Pěkný, že to od stolu viděli na cca půl roku. Zřejmě to prodlužuje to lakování a DSG. A to neznáme ještě eventuálně příplatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo Neděle v 16:49 Sdílet Vloženo Neděle v 16:49 (editace) Příplatky nebyly, jen "základní" verze této výbavy. No co už, prodejce upozorňoval že tato barva moc nefrčí a že to zásadně prodlouží čekání... No každopádně s novým volantem jsem se už smířil. 😂 Editováno: Neděle v 16:57, autor: smekac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo Neděle v 17:38 Sdílet Vloženo Neděle v 17:38 Tak ja barva Šeda Satin tj taky indivindi. Vracim se k barvě co jsem měl na F II :). Vybava 130 Premium. A co se tyce volantu, puvodni ani novy mi nevadi. Spis me "stve" ze neslo pridat panoramaticky kamerovy system na tu 130 premium ten by se mi pri parkovani do garaze cumakem hodil. bude to na sirku prstu ke stene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo Neděle v 17:43 Sdílet Vloženo Neděle v 17:43 S těmi termíny dodání to může být stejné jako u neFL verze v době chipové krize. Lidé čekali na auto rok a déle a já ho měl za 6 měsíců od objednaní, protože prodejce měl už objednanou variantu Style a jen udělal úpravy barvy, dodání dalších doplňků, tak jsem se dostal třeba do poloviny seznamu s novou objednávkou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gandi Vloženo Neděle v 21:40 Sdílet Vloženo Neděle v 21:40 @Virtim - To je fakt rekord. A jakou konfiguraci a barvu že bylo tak rychle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo včera v 04:51 Sdílet Vloženo včera v 04:51 Za čekání buďte rádi. My taky v době Covidu čekali - 18 měsíců! A když jsem pak četl, jak ty první modely měly softwarové problémy, neřešitelné do dnes, jsem šťastný, že jsem čekal a teď mám auto bez chybičky. Krom toho to radostné očekávání byly nádherné měsíce života 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo včera v 05:09 Sdílet Vloženo včera v 05:09 Já teda nevím, ale v tématu "SW verzie a aktualizácie infotainmentu" jsou problémy stále a dodnes, i u aut předFL dodanými v průběhu 2024, tedy posledními modely před faceliftem. No a u faceliftu se vyčkává taky na velký první velký balík aktualizace, neb tam je taky několik chyb. Ale zřejmě to nejsou chyby typu pomalý infotaiment, samovolné restarty, zamrzání apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami před 21 hodinami, Gandi napsal: @Virtim - To je fakt rekord. A jakou konfiguraci a barvu že bylo tak rychle? 130 Premium, 1.5 DSG, racing blue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gandi Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami (editace) @technikus- Co jsem tak četl tak se u FL 1.5 tsi dsg mhev občas vyskytoval problém za určitých podmínek odmítnutí nastartovat, tak jsem se ještě před objednáním auta informoval, protože pro mne by to byl dost zásadní problém, aby nešlo auto používat kdy potřebuju a odepsali toto: Váš podnět jsme předali kompetentnímu oddělení a můžeme Vám sdělit, že tato problematiky je již opravena ve výrobě a nyní vyráběné vozy jsou v pořádku. Bohužel technické informace o tomto problému zde nemáme. Odepsali v listopadu, takže ostatní auta by měli být ok. Někde jsem zaslechl že je to vinou Chat GPT, proto se to objevuje vzácně a pak by pomohla asi jen aktualizace. Jinak udajně pomůže auto zamknout, vzdálit se a zkusit nejdřív za 20-60 minut 😄 Ptal jsem se na to dnes u daelera a ríkal že taky něco zaslechl ale zatím to neřešily. Asi se umělá inteligence rozhodla že nemá svůj den, tak nepojede hned ale třeba za půl hodiny 😄 @Virtim- i nějaká další výbava navíc? Pokud není, můžou mít ty PREMIUM v barvách co se nejvíc berou naplánované předem do výroby a když by je někdo nevzal, jdou na sklad. Proto jsou dodaný rychle. To je jen moje myšlenka že se pak nečeká. Pokud je prémiové lakování, tak se doba hodně prodlužuje. Editováno: před 11 hodinami, autor: Gandi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami (editace) Vždyť FL má/mělo plno issues v infotaimentu, překlepy, kdo má el sedačky, tak tam nešla změnit volba apod. Je to všechno v nějakém vlakně, snad okolo 10ti chyb jen co si všiml kde kdo z majitelů na fóru. Jen nevím, zda už nebyla vyslána aktualizace. Editováno: před 12 hodinami, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gandi Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami (editace) U el. sedaček tam byl BUG. Nepochopím jak tohle mohli pustit ven. Mohl se tam ale i objevit po jiné aktualizaci a už to nikdo nezkoušel. Editováno: před 11 hodinami, autor: Gandi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Virtim Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami @Gandi Imo jsem nebral uplne mainstream. Navic jsem bral Ochrana cestujicicb – Proaktivní ochrana cestujících – Boční airbagy vzadu a středový airbag vpředu Klima paket top Funkční paket s mezipodlahou Tažné zařízení sklopné, el. odjistitelne Paket pro špatné cesty Akusticka skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.