Přejít na obsah

Octavia IV FL

Rapid1.0

Doporučené příspěvky

Příplatky nebyly, jen "základní" verze této výbavy. No co už, prodejce upozorňoval že tato barva moc nefrčí a že to zásadně prodlouží čekání... No každopádně s novým volantem jsem se už smířil. 😂

Editováno: , autor: smekac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja barva Šeda Satin tj taky indivindi. Vracim se k barvě co jsem měl na F II :). Vybava 130 Premium. A co se tyce volantu, puvodni ani novy mi nevadi. Spis me "stve" ze neslo pridat panoramaticky kamerovy system na tu 130 premium ten by se mi pri parkovani do garaze cumakem hodil. bude to na sirku prstu ke stene.

Odkaz ke komentáři

S těmi termíny dodání to může být stejné jako u neFL verze v době chipové krize. Lidé čekali na auto rok a déle a já ho měl za 6 měsíců od objednaní, protože prodejce měl už objednanou variantu Style a jen udělal úpravy barvy, dodání dalších doplňků,  tak jsem se dostal třeba do poloviny seznamu s novou objednávkou. 

Odkaz ke komentáři

Za čekání buďte rádi. My taky v době Covidu čekali - 18 měsíců! A když jsem pak četl, jak ty první modely měly softwarové problémy, neřešitelné do dnes, jsem šťastný, že jsem čekal a teď mám auto bez chybičky. Krom toho to radostné očekávání byly nádherné měsíce života 😉.

Odkaz ke komentáři

Já teda nevím, ale v tématu "SW verzie a aktualizácie infotainmentu" jsou problémy stále a dodnes, i u aut  předFL dodanými v průběhu 2024, tedy posledními modely před faceliftem. 

No a u faceliftu se vyčkává taky na velký první velký balík aktualizace, neb tam je taky několik chyb. Ale zřejmě to nejsou chyby typu pomalý infotaiment, samovolné restarty, zamrzání apod. 

Odkaz ke komentáři

@technikus- Co jsem tak četl tak se u FL 1.5 tsi dsg mhev občas vyskytoval problém za určitých podmínek odmítnutí nastartovat, tak jsem se ještě před objednáním auta informoval, protože pro mne by to byl dost zásadní problém, aby nešlo auto používat kdy potřebuju a odepsali toto:

Váš podnět jsme předali kompetentnímu oddělení a můžeme Vám sdělit, že tato problematiky je již opravena ve výrobě a nyní vyráběné vozy jsou v pořádku. Bohužel technické informace o tomto problému zde nemáme.

Odepsali v listopadu, takže ostatní auta by měli být ok. Někde jsem zaslechl že je to vinou Chat GPT, proto se to objevuje vzácně a pak by pomohla asi jen aktualizace. Jinak udajně pomůže auto zamknout, vzdálit se a zkusit nejdřív za 20-60 minut 😄  Ptal jsem se na to dnes u daelera a ríkal že taky něco zaslechl ale zatím to neřešily. Asi se umělá inteligence rozhodla že nemá svůj den, tak nepojede hned ale třeba za půl hodiny 😄

@Virtim- i nějaká další výbava navíc? Pokud není, můžou mít ty PREMIUM v barvách co se nejvíc berou naplánované předem do výroby a když by je někdo nevzal, jdou na sklad. Proto jsou dodaný rychle. To je jen moje myšlenka že se pak nečeká. Pokud je prémiové lakování, tak se doba hodně prodlužuje.

Editováno: , autor: Gandi
Odkaz ke komentáři

Vždyť FL má/mělo plno issues v infotaimentu, překlepy, kdo má el sedačky, tak tam nešla změnit volba apod. 

Je to všechno v nějakém vlakně, snad okolo 10ti chyb jen co si všiml kde kdo z majitelů na fóru.

Jen nevím, zda už nebyla vyslána aktualizace.

Editováno: , autor: technikus
Odkaz ke komentáři

@Gandi Imo jsem nebral uplne mainstream. 

Navic jsem bral 

Ochrana cestujicicb
– Proaktivní ochrana cestujících
– Boční airbagy vzadu a středový airbag vpředu
Klima paket top
Funkční paket s mezipodlahou
Tažné zařízení sklopné, el. odjistitelne
Paket pro špatné cesty
Akusticka skla

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...