maja19 Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 A máte někdo tažné zařízení od Huličky z Mostu. V Praze ho montují zadarmo. Můžete ho prosím někdo vyfotit jak to vypadá na autě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart26 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdravím všechny,ví někdo co se musí udělat když jsem si sám sundal tažné a chci ho jít odepsat s techničáku,jestli potřebuju náky doklad od firmy o demontáži nebo tak něco? Nebo zdali bych se na ten odpis vy..al a jezdil bez tažného,jestli je to pokutovatelné? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Zdravím všechny,ví někdo co se musí udělat když jsem si sám sundal tažné a chci ho jít odepsat s techničáku,jestli potřebuju náky doklad od firmy o demontáži nebo tak něco? Nebo zdali bych se na ten odpis vy..al a jezdil bez tažného,jestli je to pokutovatelné? Díky. Pokutovatelné to je. O STK ani nemluvím, bez TZ tě hned vyhodí... Taky jsem si tahačku sám sundal. Ale ihned jsem šel s velkým TP na okres a za 50,- kč mi tažné odhlásili. A je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart26 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Pokutovatelné to je. O STK ani nemluvím, bez TZ tě hned vyhodí... Taky jsem si tahačku sám sundal. Ale ihned jsem šel s velkým TP na okres a za 50,- kč mi tažné odhlásili. A je klid. Tak že si žádný papír o demontáži nepotřeboval? Jen ti ho škrtli ve VT a udělali MT! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Tak že si žádný papír o demontáži nepotřeboval? Jen ti ho škrtli ve VT a udělali MT! ne, nepotřeboval. TZ odhlášeno, hotovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Ahoj, mám jen dotaz, mám dodatečně montované tažné zařízení a při zapnutí směrovek mi neukazuje kontrolka, které by měla signalizovat funkci směrovek u vleku a přitom vlek svítí. Musí se ta funkce někde aktivovat? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 musel by jsi vyměnit relé přerušovače blinkrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 A nemáš představu na kolik by to vyšlo? Když to nevyměním, tak jsem z tohoto fora pochopil, že by to nemělo ničemu vadit. Já jsem se lekl, že to mám rozbité. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 bych to neměnil, pokud máš vozík v pořádku a zkontroluješ občas jestli vše svítí tak není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 cca 800-900,- origo Škoda, taky jsem neměnil a nechal to na - až vyhoří a ono nic furt to funguje a s vlekem jsem toho najel dost... škoda osmi stovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Díky za odpovědi, já s vozíkem jezdím minimálně, takže není co řešit, škoda 8 stovek. Jsem rád, že jsem se něco nového dozvěděl. Ještě jednou díky a ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Spínač varovných světel normální po faceliftu 1U0 953 235B pro vozidla s přívěsem 1U0 953 235E Cena asi 860,- Ten pro přívěs má navíc funkci pro kontrolu blikaču přívěsu - svítí další kontrolka na přístrojovce. Pozor pokud bys ho měnil musíš přepinovat a dotáhnout jeden kablík z budíků. Je to jednoduché. Pokud to neuděláš tak ho odrovnáš. Je tam rozdíl v zapojení podsvětlení. Ten normální zapne podsvit se světlomety, ten pro přívěs se zapnutím zapalování. Pokud budeš dávat tažné nemusíš měnit, může zůstat původní za cenu, že ti nepůjde kontrola blikačů přívěsu. Ještě doporučení k výběru tažného zařízení. Vyber takové, abys ho měl po demontáži koule schované pod nárazníkem a nic nebylo vidět. Origo to tak má. Lépe to vypadá. Navíc pokud ti něco trčí dolů pod nárazníkem tak to snižuje světlou výšku vozu a můžeš občas někde zachytit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Spínač varovných světel normální po faceliftu 1U0 953 235B pro vozidla s přívěsem 1U0 953 235E Cena asi 860,-Ten pro přívěs má navíc funkci pro kontrolu blikaču přívěsu - svítí další kontrolka na přístrojovce. Pozor pokud bys ho měnil musíš přepinovat a dotáhnout jeden kablík z budíků. Je to jednoduché. Pokud to neuděláš tak ho odrovnáš. Je tam rozdíl v zapojení podsvětlení. Ten normální zapne podsvit se světlomety, ten pro přívěs se zapnutím zapalování. Pokud budeš dávat tažné nemusíš měnit, může zůstat původní za cenu, že ti nepůjde kontrola blikačů přívěsu. Ještě doporučení k výběru tažného zařízení. Vyber takové, abys ho měl po demontáži koule schované pod nárazníkem a nic nebylo vidět. Origo to tak má. Lépe to vypadá. Navíc pokud ti něco trčí dolů pod nárazníkem tak to snižuje světlou výšku vozu a můžeš občas někde zachytit. Díky za přesná čísla spínače, mám OI facelift, takže to sedí přesně. Jinak ještě dotaz, kdybych ho koupil, tak potom otočím klíčkem a už se rozsvítí palubka, aniž bych zapnul světla? Pochopil jsem to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Nic jsi nepochopil. Spínač varovných světel nemá nic společného s palubkou. Myslel jsem podsvit samotného spínače. A opakuji ti to co píšu nahoře . Než tam dáš nový spínač s funkcí pro přívěs musíš: přepinovat a dotáhnout jeden kablík z budíků !!! Jinak zničíš nový spínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Nene, jedna se jen o podsviceni toho ovladace - trojuhelniku. Klasicky prerusovac se podsviti po zapnuti parkovacek, ten pro tazny se rozsviti hned po zapnuti klicku. Palubka zustava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajjap Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Sypu si popel na hlavu. Teď už je vše jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) Nenapsal bych to lépe. Originál tz je možné sehnat v Mnichově Hradišti u Profsvaru, bajonet s montáží 5355,- vč. DPH. Za hodinku to měli hotové a k naprosté spokojenosti. Přerušovač jsem neměnil, takže mi kontrolka nefunguje - ale je mi to jedno. Editováno: 8. Říjen 2008, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 priznam se ze se mi nechce hledat jestli ten nebo ten vyrobce se mi libi vic nebo min / ani ne ze nechce ale nerozumim tomu / zacal jsem o zavesu premyslet a krome toho ze se na to neco pripojit bych rad aby to slo bez problemu prihlasit,abych tim nekde nechytal.aby to vypadalo nejlip jak muze........... a spis bych radsi rad vas kolem brna aby to nebylo daleko na namontovani dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Zdravim,mel bych takovej dotaz.Slo by nak dat tazne ktere by dokazalo tahnout podval? Mam octavku 1.9 TDI 81 kw ale tazny tam maj jen na 1800kg.Vite ze by se tam dalo nake jine tazne treba z vw sharan ktere ma vic na kouli..Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurre Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Asi ne,záleží to i na váze auta,nemáš tam náhodou 1500kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 To jo,ale ja se ptal jestli se to neda nak ,,obejit´´ a dat tam jine tazne ,treba z passata. Takze asi bude lepsi koupit passata co? Ten ma tazny na 2100kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Neobides to, ide tam o konstrukciu auta koli ktorej nehomologovali tazne na vyssiu nosnost. Samotne tazne to zvladnu, nie je to ale dovolene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Ale kdyz na koktu das tazne ze superba ktere ma 2200kg a nechas si to napsat do tp / kdyz mas kontakty na policii/ tak to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 No ked sa Ti to podariii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 tažné na OI je dimenzované na 1800kg, ALE 1700kg je max co uvádí vůrobce u verze 4x4, pouze na rovině, do TP se píše hodnota 1600kg. Předokolky mají podle motorizace možné jen 1400 nebo 1500kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.