Wollf Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 No ale co vim tak octavenky co mam ja 81KW 1.9TDi tak normalne tahaj podval i kdyz to ,,nemaji´´ dovolene i v TP maji 1800kg takze kdyz je chyti policajti tak to maji na pokutu.PS: Ale proste a dobre receno,utahnout podval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 tažné na OI je dimenzované na 1800kg, ALE 1700kg je max co uvádí vůrobce u verze 4x4, pouze na rovině, do TP se píše hodnota 1600kg. Předokolky mají podle motorizace možné jen 1400 nebo 1500kg Mám pocit, že je to ještě méně. Dle výrobce TZ max. 1600kg, u mě v TP max 1500kg. Předohraby májí ještě méně. Tahat se dá za autem cokoli, ale chcajti to potom mohou vidět jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Zdravim, nemate predstavu, kde montuji nejlevneji tazne na Octavii 4x4 nejlip rozbiratelne a ne na 2 srouby? Okoli Prahy preferuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 V každém lepším servise V Praze jich bude mraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ano jiste ze jich je mraky, ale za odendavaci kouli si zatim rekli od 9500 do 14800. Takze favorita mam, zalezi jestli to umeji nekde jeste levneji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 (editace) zvažuji mezi SVC a Profsvar, technické parametry skoro totožné- proto- které vychází lépe vzhledově (demontované)tzn. : Jak jsou hodně vidět v demont. stavu? Mají sklopnou elektroinst.? Případně nějaké obr.- na www výrobců není nic.... Šmarjá- oni tam ty obrázky jsou- mě se před tím nezobrazily =SORRY!!!! Editováno: 3. Květen 2009, autor: Milda.J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Rozhodně Profsvar, to je origo, Profsvar dodává pro Škodovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 fotky tažného od SVC by někdo neměl? (toho na bajonet) Bylo by pro mě jednodušší si ho namontovat- vím kdo mi potvrdí montáž u Profsvaru to marně sháním..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A nebo ještě Vokov - http://www.vokoveshop.cz/cs/kategorie105284/detail56921.html To mám já a vypadá to asi tak - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=38567 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumisr1 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj máte někdo zkušenost s montáži tažného na OI combi? Je rozdíl mezi předface a face? mám předface s face nárazníkem. Pokud by náhodou někdo měl např. manuál montáže tažného na OI combi. Jo a taky jak je to se zapojením el. zásuvky na světla vozíku. Díky Můžete mi to když tak poslat na mejla blackmissile@seznam.cz Ještě jednou dík za každou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Podle výrobce je rozdíl pouze mezi 4x4 a předním náhonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Nedávno jsem montoval na krátkou od SVC. Protože, nerozeznávají krátkou a kombi, tak to bude stejné. Demontovat nárazník...demontovat výstuhu...odlepit přelepky otvorů pro šrouby...namontovat tažný (4xšroub). Elektrika- objednaná el.instalace pro octavii (ne univerzal)(cena obdobná)-zapojit zásuvku (dle návodu).. prostrčit průchodkou..vytáhnout zásuvky ze světel a nastrčit el.instalaci svc. Vyříznout nárazník dle výkresu. montáž úplně v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 za tazne kvoli ktoremu by som musel rezat naraznik by som nevyhodil ani cent... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tak to by jsi si tažné nepořídil. Nárazník se musí řezat vždy, i na origo tažném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 aha tak sory ja som si hned predstavil tazne ake som videl na niektorych fabkach... diera v strede naraznika na nej zaslepka.... proste hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Reže sa ale nie je to vidieť vôbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Pánové, můžu mít origo tažné na 01 4x4 jeté !!!! jak ho po vlastním montování zlegalizuju ? jde to vůbec nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ak mas nejaky servis, ktory Ti da potom peciatku, ze Ti to namontovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Jaké tažné zařízení byste doporučili? Jde mi hlavně o cenu, pokud by nebylo bajonetové-oddělávací, tak mi to ani nevadí. Tažné potřebuju na občasný odvoz, tzn. několikrát do roka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Nemáte někdo náhodou namontovaný tohle tažný? http://www.levnetazne.cz/?c=popis-produktu...i-skoda-octavia Mě by zajímalo jak vypadá ta koule po odmontování Nemá někdo zkušenosti s tímto tažným zařízením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Nemá někdo zkušenosti s tímto tažným zařízením? Já ho mám namontovaný a jsem s ním spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 fajn, kupoval jsi k tomu i tu elektriku z toho odkazu za 150 Kč ? nebo jinou. Je to opravdu sklopná zásuvka? Co montáž, montoval jsi sám nebo firma. Jak je tam ten bajonet umístěn, je na čtyři šrouby? Když ho odděláš a sklopíš zásuvku, není vůbec vidět, že tam to tažný je? Musel se řezat nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Vyber si originál o ProfSvaru za zlomek ceny originálu ze Škodovky. Já chtěl bajonet, právě protože tahám příležitostně... po demontáži koule to není vůbec vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 fajn, kupoval jsi k tomu i tu elektriku z toho odkazu za 150 Kč ? nebo jinou. Je to opravdu sklopná zásuvka? Co montáž, montoval jsi sám nebo firma. Jak je tam ten bajonet umístěn, je na čtyři šrouby? Když ho odděláš a sklopíš zásuvku, není vůbec vidět, že tam to tažný je? Musel se řezat nárazník? Jo kupoval jsem k tomu tu elektriku za 150. Ta zásuvka je sklopná, takže není vidět a když se odšroubuje koule (2 šrouby na 24klíč) tak tam nejde poznat, že je namontovaný tažný. Řezat se musel malej kousek na tu zásuvku a na tu fajfku s koulou, ale pouze spodní část která není ze zadu vidět, pouze ze spodu. Montoval jsem si to sám, pak stačí zajet na STK a oni to zkontrolujou a pak na úřadě nechat zapsat do techničáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 (editace) Tažný bych tam sám přidělal, ale popiš prosím, jak tam přidělat tu elektriku a kam natáhnout kabely. Jsou tam nějaké jednoduché svorky, které zacvakneš? Pokud by jsi měl chvilku času, nemohl by jsi mi udělat fotky tažného a i ze spodu, když je odšroubované se sklopenou zásuvkou? Tam ty fotky na webu prodejce jsou rozmazané. Editováno: 22. Červenec 2009, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.