_Martin_ Vloženo 2. Září 2022 Sdílet Vloženo 2. Září 2022 Na Fabii II, rok 2008, mi přestaly jít stěrače. Zjistil jsem, že jednotka má "aktivní (ON)" spínač kapoty. Na zámku kapoty žádný spínač není. Můžete mi někdo poradit, jak nastavit "signál" do jednotky na "OFF". Děkuju předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Září 2022 Sdílet Vloženo 6. Září 2022 V zamku kapoty spinac musi byt. Bo kdyz otevris kapotu zapne se osvetleni vozidla a rozsviti se kontrola otevrenych dveri nebo na maxiku ukaze se otevrena kapota. Mas na motorku steraci napeti +12V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzadusek3 Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 mám problém na FABII 2009 se stěrači. Při puštěném cyklovači se stěrače se zaseknou a rozeběhnou se až při poloze "nahoře" tj, nejvyšší rychlost stěračů. Po vypnutí a opětovném zapnutí to zase nějakou dobu funguje. Nevěděl by někdo co by to mohlo dělat? Je to úplně osekaný model, centrál, man.klima,bez orig. radia atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 8. Září 2022 Sdílet Vloženo 8. Září 2022 (editace) A nemáš zadřené osy u stěračů, většinou to je slyšet. Případně by mohl být slabý motor( sjeté uhliky). Editováno: 8. Září 2022, autor: Pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.