Přejít na obsah

Klepanie spojky 1.0TSI 85KW


Lukass420

Doporučené příspěvky

Čaute mám scalu 1.0tsi 85kw 6st manuál..


momentalne mám najazdených 53k km a ráno keď je motor studený tak je počuť hrkotanie od spojky nie vždy ale tak v 70% prípadoch. Keď spojku vyšliapnem tak zvuk hneď stíchne.. keď spojku vyšliapnem 3-4 krát a povolím zvuk tiež zmizne. Deje sa to vždy len za studena akonáhle sa auto zohreje už to počuť nieje. Pravdepodobne to bude spojkovým ložiskom čo je celkom zvláštne že by odišlo po takom malom nájazde km…. Každopádne na záruku to asi nepojde keďže to je spotrebný materiál… inak jazdu to nijak neovplyvňuje len je počuť ten zvuk pri studenom motore… nejaké rady čo s tým ďalej ? Nechať tak alebo riešiť výmenu ? 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To iste mam aj ja. Reklamoval som to pri cca 15-20k km. Vymenili, klepe tak isto. Odvtedy mam najazdenych dokopy 100k a spojka drzi. Je to proste shit a uz sme to tu rozoberali vo vadach, ze to ma viac modelov napriec SA-VW. Daj na reklamaciu a drzim palce, aby si dostal dobry kus, co nebude klepat. RObi to presne ako pises. Vyslapnes prestane, pomaly vypustis...nekelepe. Vyslapnes, vypustis zase pomaly, klepe. Proste raz klepe, raz nie a da sa to robit ako loteria dokola s tym vytlacanim,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...