Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute, nemôžem prísť na to prečo po štarte počuť môj hlas v reproduktoroch.

Trvá to cca 5 minút a potom už nie.

Podla mna mas zapnuty prenos hlasu k zadnym pasazierom...

Menu → Sound → Volume → Electronic voice amplification

• 3 týdny později...

tohle se musí nějak dokódovat? já to v nastavení nikde nemám

Nemám to ani ja.

měl jsem to od začátku. Zesilovač hlasu. Je to ve zvuku

Jednou jsem jel v superbu co to mel zaple a pripadal jsem si jak zhulenej...

ja som si tak pripadal, ked som mal zapnute zosilnenie hlasu, neskutocne neprijemne pre sofera... A to som mal len na stupnici 2/10 sa mi zda.

• 1 rok později...

Ahojte, ospravedlňujem sa ak sa to tu už riešilo, ale hľadal som aj na fóre aj v manuály k autu...som vlastník Superb 3 po fl. ešte len 3 týždne, trošku ma ale trápi ako keby ozvena alebo ako by som to nazval...keď veziem v zadu deti a niečo im hlasnejšie poviem tak sa počujem ako keby som to hovoril do mikrofónu ...je to zvláštne, že sa mi to čo hovorím tak zvláštne zosilňuje, a vznikne z toho taký zvláštny plechový zvuk...je možné to nejak vypnúť alebo ako to vlastne funguje...ako je to vôbec nazvané ?

V rádiu bys to měl vypnout. 

Zkoušel jsem to i u našich v Kodiaqu a taky mi to nebylo příjemné. 

Ďakujem skúsim to pohľadať... náhodou presnejšiu cestu k tomto nastaveniu nemáš? Alebo podľa toho príspevku hore by to malo ísť? Nechce sa mi už teraz to ísť skúšať 

• 5 měsíců později...

Netusi nekdo, jak to tam dokodovat? Kdyz to tu ctu, tak to asi clovek nechce, ale mohlo by to byt zajimave zkusit 🙂

Nechces to skusit, je to blbost, superb je dost tichy a nevidim dovod, preco to tam mat. Je to taka divna ozvena, este divnejsie, ako ked hovoris do mikrofonu a pocujes sa. Ja som to musel hladat pocas jazdy ako to vypnut, tak moc mi to vadilo. 

Je potreba to vubec kodovat? Mam Columbuse a je to v nastaveni ale je to tak blbe schovane... treba to mas taky jen jsi nenasel.

Nevim jestli je to pripad presne pro superb ale obecne u infotaimentu MIB2 pokud tu funkci auto z vyroby nema tak to neni jen o kodovani ale musi se do infotaimentu dostat i parametrizace.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.