Publikováno Říjen 15, 20222 r Čaute, nemôžem prísť na to prečo po štarte počuť môj hlas v reproduktoroch. Trvá to cca 5 minút a potom už nie.
Říjen 16, 20222 r Podla mna mas zapnuty prenos hlasu k zadnym pasazierom... Menu → Sound → Volume → Electronic voice amplification
Listopad 3, 20222 r ja som si tak pripadal, ked som mal zapnute zosilnenie hlasu, neskutocne neprijemne pre sofera... A to som mal len na stupnici 2/10 sa mi zda.
Květen 11, 20241 r Ahojte, ospravedlňujem sa ak sa to tu už riešilo, ale hľadal som aj na fóre aj v manuály k autu...som vlastník Superb 3 po fl. ešte len 3 týždne, trošku ma ale trápi ako keby ozvena alebo ako by som to nazval...keď veziem v zadu deti a niečo im hlasnejšie poviem tak sa počujem ako keby som to hovoril do mikrofónu ...je to zvláštne, že sa mi to čo hovorím tak zvláštne zosilňuje, a vznikne z toho taký zvláštny plechový zvuk...je možné to nejak vypnúť alebo ako to vlastne funguje...ako je to vôbec nazvané ?
Květen 11, 20241 r V rádiu bys to měl vypnout. Zkoušel jsem to i u našich v Kodiaqu a taky mi to nebylo příjemné.
Květen 11, 20241 r Ďakujem skúsim to pohľadať... náhodou presnejšiu cestu k tomto nastaveniu nemáš? Alebo podľa toho príspevku hore by to malo ísť? Nechce sa mi už teraz to ísť skúšať
Listopad 5, 2024Lis 5 Netusi nekdo, jak to tam dokodovat? Kdyz to tu ctu, tak to asi clovek nechce, ale mohlo by to byt zajimave zkusit 🙂
Listopad 5, 2024Lis 5 Nechces to skusit, je to blbost, superb je dost tichy a nevidim dovod, preco to tam mat. Je to taka divna ozvena, este divnejsie, ako ked hovoris do mikrofonu a pocujes sa. Ja som to musel hladat pocas jazdy ako to vypnut, tak moc mi to vadilo.
Listopad 11, 2024Lis 11 Je potreba to vubec kodovat? Mam Columbuse a je to v nastaveni ale je to tak blbe schovane... treba to mas taky jen jsi nenasel.
Listopad 11, 2024Lis 11 Nevim jestli je to pripad presne pro superb ale obecne u infotaimentu MIB2 pokud tu funkci auto z vyroby nema tak to neni jen o kodovani ale musi se do infotaimentu dostat i parametrizace.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.