N3ste Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Zdravím, známý mi nabízí Superba s nájezdem okolo 60 000km 2.0 206Kw za 570000, L&K v kombíku. Zevnitř i z venku vypadá hezky, ale v minulosti byl bouraný na zadní blatník a cena opravy byla v servisu za 45 000Kč, což si myslím že to bylo už něco většího. Fotky auta jak bylo bourané už známý nedohledal. Chtěl bych se zeptat jak moc auto mohlo být auto nabourané když cena opravy byla těch 45 000Kč a když mi Cebia hlásí že byl nabouraný celý zadek a jestli má smysl do něho jít? Předem děkuji všem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Vzhledem k cenám dílů a hodinové sazbě v autorizáku to nemusí být nic fatálního. Jen cena zadního nárazníku s lakem bude minimálně 15 tisíc. Takže když k tomu dáš blatník a třeba světlo je to vlastně málo. Beru v úvahu, že je označeno zadní čelo. Pokud to byl ovšem jen blatník je to celkem dost, na druhou stranu jde o to jak velký rozsah opravy to byl. Pokud to dělal autorizovaný servis, neměl by to být problém. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 já bych řekl, že 45 není zas tak moc. Na parkovišti mi odřeli při vyparkovávání levý přední blatník - i s narázníkem, naštěstí byl dotyčný tak hodný, že na sebe nechal kontakt, takže to šlo na pojišťovnu. Nicméně jen za lehce prohlý a odřený platník a nárazník to bylo v autorizáku cca za 25 - 30, už si nevzpomínám přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3ste Vloženo 17. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Děkuji za odpověď, už jsem se bál že jestli v té ceně to už nemohly být celé zadní dveře, s oknem a půlka kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Pokud to dělal autorizák, tak mají v databázi vše co se na tom dělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Jenom pro predstavu v autorizaku oprava 184tis korun takze za 45 tis to je za me naraznik mozna nejaka ta odrazka a senzor parkingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Me odreli zadni naraznik, bylo to v hrane tak se daval novej + lak a prace a cena byla 24000,- tak kdyz si vezmes ze v tom je 4-6 cidel nebo treba antena na bezkontaktni otevirani kufru tak tal ses hmed vic nez tech 45000,- zas na druhou stranu jsem mel predni svetlo + blatnik a naraznik za 68000,-. No a nakonec predek na fotce za 208000,- 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 45 je nic, kor v autorizaku. a kdyz to opravoval autorizak, zrovna na zadku bych se nebal, ani kdyby to bylo za 80. klidne to vem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 45 nestojí za řeč. Výměna nárazníku, senzorů, lakování kufru... nasbírá se to jak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Kolega v rapidu srazil asi v 30kmh značku na předek a autorizák z toho vykouzlil asi 88k na faktuře. Účtovali každou matičku. 45k zadek superba je jen nárazník + senzory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 22. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2022 (editace) Já dám 2 příklady. Nedávno jsem na křižovatce ťuknul souseda s OIII fl. Měl prasklý zadní nárazník, na první pohled nic vidět nebylo. Oprava 35000. Před asi 9 lety jsem s Focusem mk 2 nacouval do ocelového sloupku. Byla to traverza a schovala se mi za zadní sloupek. Senzor nezafungoval a trefil jsem ji přímo senzorem. Výsledek byl prasklý nárazník, prasklinka na světle (už tehdy s LED), promáčklý zadní blatník na výměnu a ten senzor. Dohromady v autorizáku přes 70000. Takže 45000 na dnešním Superbu bych neviděl na nějaké katastrofální poškození. Editováno: 22. Říjen 2022, autor: Delphin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.