cosby Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Takže kluci.Vám,kdo máte originální centrální zamykání s DO,mohu nabídnout upgrade Vaší Fábie o Alarm,který komunikuje po Can sběrnici,funguje spolu s orig.dálkovým ovladačem.Funguje bez čidla vnitřního prostoru(což někdy u Fábii dost zlobí),takže hlídá dveře,kapotu.Montáž trvá cca 45 minut,nikde do dveří atd. se netahají dráty,jelikož vše jde po Canu.Jako sirénu je možno použít klakson auta nebo externí sirénu.Vy,co máte pouze originál centrál na klíč,mohu nabídnout upgrade na orig.dálkové ovládání(vystřelovací klíče+komfortní jednotku) + alarm. Informace co a jak a ceny poskytnu zájemcům na mail- cosby@centrum.cz !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 aby to mělo smysl - umí rozlišit otevření auta dálkou od otevření klíčem v zámku?, dálkou zamknu a pokud přijde borec a šroubovákem vypáčí a odemkne zámkem ve dveřích bude to houkat? nebo hlídá jen otevření dveří, tedy násilím - vypáčením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 u safe dveře zevnitř po rozbití okna neotevřu, tudíž mě zajímá jestli to jen hlídá dveře nebo rozlišuje způsob odemknutí, aby to mělo smysl muselo by to fungovat že pokud zamknu dálkou a odemknu klíčem - šroubovákem, auto řve, odemykám opět dálkou nic se neděje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 samozřejmě že to tak funguje.Zamkneš Dálkou a pokud někdo vypáčí zámek a otevře,tak to začne houkat.je to stejné,jako origo alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 a když zamknu dálkou a otevřu klíčem (simuluji otevření jiným nástrojem než klíčem, třeba vrazit šroubovák do vložky a otočit, vylomit a odemknout tedy jako klíčem), bude ječet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Máš to napsané výš,nebo ti to není jasné.Psal jsem,že to funguje jako originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 cosby: Mel bych zajem. Plati to i pro me? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 (editace) jasně Martine,budeš to mít časované.3-2-1- BUM Editováno: 5. Prosinec 2006, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 A co originál centrál upgrade na dálkáč se sklopnými klíči, pořád nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 A co originál centrál upgrade na dálkáč se sklopnými klíči, pořád nic? Tady nééé, držte se pokud možno tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 A co originál centrál upgrade na dálkáč se sklopnými klíči, pořád nic? Tady nééé, držte se pokud možno tématu Děkuji a dotazy už budu zodpovídat na mailu včetně ceny,která si myslím je příznivá,určitě lepší než nejlevnější alarm co umí spolupracovat s orig. DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Když navážu na Jakra... Origo alarm funguje tak, že pokud zamknu dálkou, odemknu klíčem (nebo šroubovákem) a otevřu dveře, tak alarm začne řvát až po 30ti sekundách. Pokud do té doby zapnu zapalování (deaktivuji imobilizér), tak to řvát nebude. To je hlavní nevýhoda origo Škoda alarmů. Za 30 sekund je rádio i zloděj fuč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 je to tak,ale nevím proč.Pokud ale otevře jiné dveře než řidičovy,začne to řvát hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Tak to je paráda. Cosby je frajer. Doufám, že to bude platit i příští rok, letos už to nestihnu, ale ozvu se. Pavko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 je to tak,ale nevím proč.Pokud ale otevře jiné dveře než řidičovy,začne to řvát hned Je to právě kvůli tomu, aby jses dostal do auta bez houkání, pokud selže dálka. Je to popsané i v návodu k autu. Vyřešit se to dá asi jen zaslepením a deaktivací zámku řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Zatím neomezená akce(Dokut ně nezavřou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 (editace) Když navážu na Jakra... Origo alarm funguje tak, že pokud zamknu dálkou, odemknu klíčem (nebo šroubovákem) a otevřu dveře, tak alarm začne řvát až po 30ti sekundách. Pokud do té doby zapnu zapalování (deaktivuji imobilizér), tak to řvát nebude. To je hlavní nevýhoda origo Škoda alarmů. Za 30 sekund je rádio i zloděj fuč. jj, přesně o toto mi jde, toto mi vadí, na toto jsem se možná kostrbatě ptal. Zaslepit zámek řidiče nechci, mám jen ten, spolujezdce nemám, pokud bych ho tam měl pak klidně zruším ten u řidiče. Editováno: 6. Prosinec 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Ještě jsem na to koukal do návodu k autu a opravuji se - ta prodleva není 30 sekund, ale jen 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 ano,15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Jelikož mi dost píšete na mail(což chválím),tak prosím,pište i co máte.Máte li pouze orig.centrál,nebo orig.centrál na DO atd,a´t vím a můžu korektně odpovídatDík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Jakr: Ja mam zaslepeno uz dele nez 2 roky a nedam na to dopustit Do auta jsem se dostal i pres vymlacenou baterku Podle me se neni ceho bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 2cosby: netluce se to s pripadnou upravou dojezdu oken za pomoci originalniho dalkoveho ovladani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Proč????To udělám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 To vypadá na úprav EEprom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Tak pánové, dneska jsem si udělal pětisetkilometrový výlet na severní Moravu a i v tom humus počasí mi to rozhodně stálo za to-za hodinku a kousek mám z obyč. centrálu centrál s dálkou, k tomu dva úžasné sklopné klíče, s jedním si zrovna teď hraju, a navíc alarm, který už jsem vyzkoušel na nic netušící rodině Díky cosby a kloubouk dolů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.