cosby Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Těch 433E co alarm neumí je tak 90%.Ale dá se to napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Těch 433E co alarm neumí je tak 90%.Ale dá se to napravit psal sem ti e-mail... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabi Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Takže kluci.Vám,kdo máte originální centrální zamykání s DO,mohu nabídnout upgrade Vaší Fábie o Alarm,který komunikuje po Can sběrnici,funguje spolu s orig.dálkovým ovladačem.Funguje bez čidla vnitřního prostoru(což někdy u Fábii dost zlobí),takže hlídá dveře,kapotu.Montáž trvá cca 45 minut,nikde do dveří atd. se netahají dráty,jelikož vše jde po Canu.Jako sirénu je možno použít klakson auta nebo externí sirénu.Vy,co máte pouze originál centrál na klíč,mohu nabídnout upgrade na orig.dálkové ovládání(vystřelovací klíče+komfortní jednotku) + alarm.Informace co a jak a ceny poskytnu zájemcům na mail- cosby@centrum.cz !!!!!!!!!! Tyka se mne druhy pripad,mam central chtel bych D.O a alarm,mam fabie 1.4 tdi 51kw rv 2007,stary model,jaka cena a montaz mne ceka,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 nejrychlejší to budeš mít, když napíšeš Cosbymu SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 jj,pište mi sz nebo mail-díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel85 Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Pánové,je to tady ještě aktuální?Mám Fábii Comfort r.v.2002 s jednotkou 6Q0 959 433 H a chtěl bych dálku s vystřelovacími klíči.Kolik by mě to teď vyšlo a jak by to bylo pracné?Líbí se mi varianta originál od Cosbyho.Alarm to umět nemusí,ale rád bych aby uměla stáhnout okýnka dálkou.Teď mi jdou stáhnout přidržením klíčku.Je ještě nabídka aktuální?Jsem od Nového Jičína.Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 jde to.Napiš na mail cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Můžete mi poradit,kam se u dodatečné montáže alarmu ve Fabii montuje indikační dioda?Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avus Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Ahoj jde tohle i u OII 2007? Takže kluci.Vám,kdo máte originální centrální zamykání s DO,mohu nabídnout upgrade Vaší Fábie o Alarm,který komunikuje po Can sběrnici,funguje spolu s orig.dálkovým ovladačem.Funguje bez čidla vnitřního prostoru(což někdy u Fábii dost zlobí),takže hlídá dveře,kapotu.Montáž trvá cca 45 minut,nikde do dveří atd. se netahají dráty,jelikož vše jde po Canu.Jako sirénu je možno použít klakson auta nebo externí sirénu.Vy,co máte pouze originál centrál na klíč,mohu nabídnout upgrade na orig.dálkové ovládání(vystřelovací klíče+komfortní jednotku) + alarm.Informace co a jak a ceny poskytnu zájemcům na mail- cosby@centrum.cz !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 co to stoji ? jde to zapojit samo doma? kdyztak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.