loksik.lubos Vloženo 21. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2022 Zdravim obcas sa mi stava s dsg hlavne za studena pri zoslapnuty plynu sklbne auto a stane sa ze zacnu kolisat otacky az zdochne motor musim znova nastartovat. Potom to uz nerobi len pri prvom rozbehu za studena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonley Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Taky se mi to stává. Za mě asi normální. Nejlepší je za studena asi jen “odbrzdit” ať se auto rozjede samo a pak dát nohu na plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETR1994 Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 Zdravím, mám podobný problém, kdy za studena povolím nohu z brzdy a auto při rozjezdu cuká nebo dokonce zhasne motor. Po zahřátí problémy nejsou. Nevíte někdo, čím to může být? Někde jsem četl články, že může byt problém v mechatronice?... Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 normalni to podle me neni. Sixta radi jak pri koupi zkusit DSG. Nohu z brzdy, auto se musi plynule rozjet, preradit na 2 a jet. Zadny skubani a nic. Nikdy se me nestalo ze by me to cukalo nebo chciplo. Navic pri pridani plynu je poznat ze to jede na prokluz spojky chvili aby prave to bylo plynule a nechciplo, takze bych se zameril na prevodovku a diagnostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrick46 Vloženo 5. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2023 V 14. 1. 2023 na 18:35, Lonley napsal: Taky se mi to stává. Za mě asi normální. Nejlepší je za studena asi jen “odbrzdit” ať se auto rozjede samo a pak dát nohu na plyn. Zdravím, objavil sa mi rovnaký problem, aké bolo riešenie??? Dik za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.