arokysjerdno Vloženo 8. leden 2023 Sdílet Vloženo 8. leden 2023 Zdravím, koupil jsem DATA PLUG a naistaloval ... super věc, ukazuje i věci, které normálně nezjistím (např. teplotu oleje) jen mi vadí to debilní nastavení trofejí (musíte si je kupovat za body a taky některé jsou opravdu hloupé např. jízda pod 2000 ot/min). Co mi ale vadí nějak blbě to eviduje tankování co se týče počtu načepovaných litrů takže to musím evidovat ručně ... má někdo podobnou zkušenost? Nějaké rady pro používání? Chystám se na jako chipovat u MOTORPOWER ... sem zvědavý jestli to apka pak zvládne zobrazit a bude fungovat korektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. leden 2023 Sdílet Vloženo 8. leden 2023 No někteří ten plug máme už 2 roky. Já mám plug od VW protože v CZ tahle služba byla spuštěná až loni. Občas při nějakém update čehokoliv trochu zablbne ale zatím to spravili po čase. A apce je čip šumák. Zobrazí jen to co nabízí, hned nebo za body. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 13. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2023 píšeš "apce je čip šumák" ... to znamená že to ani neukáže jako jiný výkon a statistiky vozu (jestli to apka uvidí) ? jsem zvědavý jestli to nějak zohlední při výpočtu bodů za optimální jízdu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Dataplug podľa mňa sleduje rýchlosť auta, otáčky motora, ako stláčaš plynový a brzdový pedál a teplotu oleja a podľa toho ráta %. Ak čip spôsobí, že budeš mať nižšie otáčky, menej stláčať plyn a brzdu, a motor sa ti rýchlejšie zahreje, môžeš mať aj lepšie % z jazdy... ;) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Myslel se tím šumák, že apka nepozná čip motoru, výkon motoru ani krouťák v ní není. Jinak její možné chování popsal brrrrm Mám i čip a nějak jsem tuhle závislost nepoznal, spíš ta apka bere nejvíc G při zrychlení a brždění a otáčky nad 3000(odhad), to jsou ty jiné barvy čáry jízdy v mapě. A sleduje ty parametry co jsou do kruhu u jízdy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 Koukám vw se stěma úsporama nemaluje. Uvidíme co se stane s connect lite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 16. Července Autor Sdílet Vloženo 16. Července Tak dataplug jsem vrátil do škodovky (vrátili mi peníze) ... neuměli opravit chybu se zálohováním dat ... jinak jsem s tím byl spokojený dokonce mi to dokázalo zobrazit i teplotu oleje což auto neumělo ... jen ty Achievementy vymýšlel nějaký nepodarek ... "jezděte 10 km pod 2000 ot/m" ... sice jsem bez toho ale žiju ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.