Prosinec 10, 200618 r kroužky od Milotecu, zrovna tak jako všechno ostatní od nich drží, jak hovno na košili , když se to dobře odmastí a přilepí. Apropo Brumlo, co to tam máš za dekor kolem těch výdechů ? To jsou ty folie od Milotecu ?
Prosinec 10, 200618 r Ty stříbrné kroužky vypadají dost dobře.. taky mně to nejspíš čeká Jinak dík za info..
Prosinec 11, 200618 r Mne sa to biele podsvietenie celkom páči, ale maxík potom vyzerá taký nejaký nepodarený. Aj mne tá zelená pripadá lepšia. Krúžkom okolo ovládačov nejako nefandím.
Prosinec 11, 200618 r Autor Kde se dají sehnat ty kroužky přímo na ty ovladače? prave ze nikde.musis si sehnat climatronic z VW (ovladaci jednotku) a potom to oboji rozebrat a dat dohromady tak aby na climatronicu ze skody byli krouzky z VW.
Prosinec 12, 200618 r kroužky od Milotecu, zrovna tak jako všechno ostatní od nich drží, jak hovno na košili , když se to dobře odmastí a přilepí. Apropo Brumlo, co to tam máš za dekor kolem těch výdechů ? To jsou ty folie od Milotecu ? jo, jsou taky od Milotecu
Prosinec 17, 200618 r Autor Tak hotovo,sehnal jsem si z Tourana celou climu (ovladace) rozebral ji,pak jsem to nacvakal na Octavii ovladace a je to delo.Vypada to velmi dobre.Viz. obrazek o trochu vise kde jsou jak krouzky primo na ovladacich tak milotec kolem ovladacu a tlacitko off - sice nepodsvetlene ale je tam OFF Upraveno Prosinec 18, 200618 r od Harley1006
Prosinec 18, 200618 r Autor Koupil jsem to v nemecku na EBAY Stranka www.ebay.de zadas climatronic a hledas je to o stesti. Nebo bouracky,vrakoviste atd. Pasuje to z passata,tourana
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.