Publikováno Prosinec 10, 200618 r chci se zeptat zda kdyz mam pevny servisni interval 15 tis. ukazuji budiky vyzvu oil nebo insp nejak v predstihu, nebo se to proste rozsviti...manual rika ze to nema jakoby countdown odpcitavani, ale kamos rikal ze jemu to tak funguje a ma pevny interval a mr05, mam rovnez mr05 ale nejak to nefacha, nebo se to musi nastavit v jednom z kanallu? ve visu jsem o tom nic nenasel. diky za rady a postrehy
Prosinec 10, 200618 r Já mám pevné servisní intervaly ( 15tis) a ukazatel OIL nebo INSP se ukáže přesně 50km před termínem, který byl nastaven po vynulování.
Prosinec 17, 200618 r jestli se to da tak jak? porad ktery kanala a jak ve vagu nastavit skoc k niekomu na VAGcom da sa to nastavit aj bez diagnostiky ale to presne neviemMy Webpage
Prosinec 17, 200618 r Klickem se da snad jen nulovat, jinak DP 'Servisni prohlidky a udrzba' kapitola Servisni intervaly nebo tak nejak...
Květen 1, 200718 r Mám dotaz k pevnému servisnímu intervalu. Auto už nebudu dál servisovat ve škodovce, jak a kdy se na displeji objeví OIL a INSP? Je to tak, že OIL se obveví po 14.950km nebo po jednom roce od vynulování ? Je to tak, že INSP se obveví po jednom roce od vynulování ? Jsou to tedy dva na sobě nezávislé údaje ? Např. když vyměním olej po 10-ti měsících a vynuluju ten OIL, znamená to, že za další 2 měsíce se rozsvítí INSP bez výměny oleje ? Chápu to dobře nebo blbě ??
Květen 1, 200718 r Řekl bych, podle toho jak jsem četl manuál, že je to přesně jak říkáš a jak si myslíš. Ty dva údaje - doba a km se totiž zadávají nezávisle na sobě.
Květen 5, 200718 r XP3: proto je nejvhodnejsi, pokud nenajedes ten pocet kilometru udelat inspekci a olej soucasne... Delam to tak u soukromeho
Listopad 26, 200717 r No nejake modely s pevnym intervalem, myslim ze od MR06 umeji odpocítavat servisku a olej vzdy od zbyvajícich 1500 km. Vzdy po zapnuti spinacky se zobrazi zbyvajici kilometry do servisu a pak zustane svitit symbol klice
Listopad 26, 200717 r Mám pevný interval a na maxíku začlo ukazovat 2000km před stanovenými kolometry a mělo byto ukazovat 30 dní datem.
Listopad 27, 200717 r Mám pevný interval a na maxíku začlo ukazovat 2000km před stanovenými kolometry a mělo byto ukazovat 30 dní datem. ukazuje buď anebo, podle toho co je blíž, jestli km nebo dni
Listopad 27, 200717 r Mám pevný interval a na maxíku začlo ukazovat 2000km před stanovenými kolometry a mělo byto ukazovat 30 dní datem. ukazuje buď anebo, podle toho co je blíž, jestli km nebo dni To já vím, to bylo konstatování.
Listopad 28, 200717 r A da sa ten interval prestavit aby signalizoval po 25tisic km? Dá. Jen bych to trošku upřesnil: OIL je standartně 15000km a INSP je 30000km a 12 měsíců. V panelu přístrojů (17) v přizpůsobení (10) se tyto hodnoty dají změnit: k05 - OIL(km), k06 - INSP (km),k07 - INSP (měsíce)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.