Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chci se zeptat zda kdyz mam pevny servisni interval 15 tis. ukazuji budiky vyzvu oil nebo insp nejak v predstihu, nebo se to proste rozsviti...manual rika ze to nema jakoby countdown odpcitavani, ale kamos rikal ze jemu to tak funguje a ma pevny interval a mr05, mam rovnez mr05 ale nejak to nefacha, nebo se to musi nastavit v jednom z kanallu? ve visu jsem o tom nic nenasel. diky za rady a postrehy

Já mám pevné servisní intervaly ( 15tis) a ukazatel OIL nebo INSP se ukáže přesně 50km před termínem, který byl nastaven po vynulování.

Da se to nastavit...

• Autor

jestli se to da tak jak? porad ktery kanala a jak ve vagu nastavit

jestli se to da tak jak? porad ktery kanala a jak ve vagu nastavit

skoc k niekomu na VAGcom da sa to nastavit aj bez diagnostiky ale to presne neviemMy Webpage

Klickem se da snad jen nulovat, jinak DP 'Servisni prohlidky a udrzba' kapitola Servisni intervaly nebo tak nejak...

• 4 měsíce později...

Mám dotaz k pevnému servisnímu intervalu. Auto už nebudu dál servisovat ve škodovce, jak a kdy se na displeji objeví OIL a INSP?

Je to tak, že OIL se obveví po 14.950km nebo po jednom roce od vynulování ?

Je to tak, že INSP se obveví po jednom roce od vynulování ?

Jsou to tedy dva na sobě nezávislé údaje ? Např. když vyměním olej po 10-ti měsících a vynuluju ten OIL, znamená to, že za další 2 měsíce se rozsvítí INSP bez výměny oleje ? Chápu to dobře nebo blbě ??

Řekl bych, podle toho jak jsem četl manuál, že je to přesně jak říkáš a jak si myslíš. Ty dva údaje - doba a km se totiž zadávají nezávisle na sobě.

XP3: proto je nejvhodnejsi, pokud nenajedes ten pocet kilometru udelat inspekci a olej soucasne... Delam to tak u soukromeho ;)

• 6 měsíců později...
:) Ahoj,mne to začne blikať 1000km pred servisnou.

No nejake modely s pevnym intervalem, myslim ze od MR06 umeji odpocítavat servisku a olej vzdy od zbyvajícich 1500 km. Vzdy po zapnuti spinacky se zobrazi zbyvajici kilometry do servisu a pak zustane svitit symbol klice :D

Mám pevný interval a na maxíku začlo ukazovat 2000km před stanovenými kolometry a mělo byto ukazovat 30 dní datem.

Mám pevný interval a na maxíku začlo ukazovat 2000km před stanovenými kolometry a mělo byto ukazovat 30 dní datem.

ukazuje buď anebo, podle toho co je blíž, jestli km nebo dni

A da sa ten interval prestavit aby signalizoval po 25tisic km?

ukazuje buď anebo, podle toho co je blíž, jestli km nebo dni

To já vím, to bylo konstatování. ;)

A da sa ten interval prestavit aby signalizoval po 25tisic km?

Dá.

Jen bych to trošku upřesnil: OIL je standartně 15000km a INSP je 30000km a 12 měsíců.

V panelu přístrojů (17) v přizpůsobení (10) se tyto hodnoty dají změnit:

k05 - OIL(km), k06 - INSP (km),k07 - INSP (měsíce)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.