emkon Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Já mám prozměnu Osram Night Breaker (H7) a je to dost poznat a zatím maximální spokojenost. Někdo tady upozorňoval na kratší životnost. Zatím je mám 8.000km a pokud odejdou dřív než při 10.000, dám vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To Bojler a Emkon. Je ten rozdíl velký i když přepnete na dálkový? Mě právě nejvíc vadí ty dálkový, protože u těch, co jsou tam z výroby, to není nic moc hlavně u těch dálkových. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Je, dokonce jsou trochu jinyho tvaru i kuzely podle toho jak se svetla natacijou. Zajimalo by me, jestli je rozdil dany barvou svetla (pro oci rozeznatelnejsi objekty apod.), nebo je svetla opravdu vyrazne vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ano, u těch Night Breaker-ů je rozdíl svítivosti na dálkových opravdu výrazný. Podle mého subjektivního posouzení je nárůst svítivosti u potkávacích světel odhadem o 25-30% a u dálkových asi tak 40% (výrobce uvádí až 90%). Zatím je mám 8.000km, cca 2/3 všech jízd bylo v noci, a za obyč.H7 bych už nikdy neměnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Bojler: Docela by mě zajímalo přímé srovnání těch tvých Tungsram a mých Osram. Přece jenom je rozdíl dát za pár 150,- nebo 500,- když svítí pravděpodobně srovnatelně. Co se týká barvy světla (Osram NB ve srovnání s žárovkama z výroby), tak je to vidět už od pohledu že je jasnější, stačí vyměnit jednu a zapnout světla pro srovnání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) pokud mas nekoho v okoli, tak zkus porovnat. ja sem sel metodou "za 400Kc 4 zarovky" a pak se uvidi Navic, za zarovku se mne ekluje dat 1000Kc... P.S. pro zakladatele - projektorovÁ světla a projektorové světlo (jedno). Editováno: 27. Únor 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Díky za odpovědi. Taky by mě docela zajímalo srovnání vašich žárovek. Každopádně se pro jedny rozhodnu. Nejspíš začnu těmi levnějšími, co má Bojler. Přeci jenom 150 kč za dvě žárovky je hodně dobrá cena a pokud mi budou vyhovovat, tak není co řešit. Editováno: 27. Únor 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ...tady mas jeden z testu........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Díky za výsledky testu. Tak si koupím ty Tungsramy, co má Bojler. V testu dopadly hodně dobře, cena taky dobrá a navic když je Bojler spokojenej. Jenom doufám, že mě při výměně něco nezaskočí, aby tam nebyla nějaká libůstka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ...vymena jednoducha.....jen nekdy je potreba trosku sily a nebat se ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Díky za povzbuzení. Zítra nebo po neděli koupím, vyměním a sdělím poznatky. Snad budou tak pozitivní, jako má Bojler. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ja dnes pouzil Philips X-treme power a moooc dobry... uvidime co zivotnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Máte někdo tyto žárovky? http://www.vltava2000.cz/autoboxy/goods-45...ightguides.html jak jste s nima spokojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ja dnes pouzil Philips X-treme power a moooc dobry... uvidime co zivotnost... ...ty jsem mel ted naposled, az mi pak najednou praskly v noci pri jizde naraz obe ......ale take spokojenost a vydrzely mi cca 50.000 km........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Escrito:http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=937282 Editováno: 27. Únor 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 U vymeny sem stravil asi tri ctvrte hodiny. Furt sem koumal jak to vytahnout a bylo potreba jenom hodne sily. Po vytahnuti zarovky a patice ze svetla uz to chce jenom hrubou silu, nic uz se tam neodepina nebo nepretaci.. ja furt dumal, co je potreba zakroutit nebo vytahnout, aby to slo lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 jj taky jsem se bál, ale co jsem vyměnoval žárovky, tak vím že musí být hrubá síla jinak to nejde:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
norton Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Chce to vzít menší plochý šroubovák a přiměřenou sílou "páčit" mezi paticí a žárovkou. Jo brzy jsme si odvykli vozit ssebou nějaký ten "vercajk"... :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Já bych výměnu vlastní žárovky viděl takhle: - Sundat gumový kryt a odložit na suché místo - Uvolnit nejprve celou paticíi (i s drátama) pootočením proti směru hodinových ručiček až se to vycvakne a uvolní - Tenkým šroubovákem/nožem/nehtem uvolnit od sebe patici a žárovku a vysunout starou žárovku z kontaktů - Nasunout novou žárovku kontaktama do patice - pozor - nedotknout se baňky - Patici i s žárovkou vsunout do světla a ve směru hodinových ručiček zacvaknout nadoraz - Nezapomenout na nasazení gumového krytu, ať ho pak nehledáte ve škarpě PS: Uvnitř světel, vedle samotného projektoru je vlevo ve směru jízdy taková kovová páčka, která pravděpodobně natáčí/přepíná clonku. Nevíte k čemu to tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 není to tam ,když se pokazí elektrika aby to šlo na tlumený přepnout rukou :kol-63: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 petrumr: Já zase předpokládám, že na dáklové (odclonění clonky) sepne elektromagnet, takže při poruše by to mělo svítit trvale potkávacíma... Ale to by chtělo nějaké schéma, jak to tam vlastně funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Žárovky Osram Night Breaker: Svítily hodně dobře, maximální spokojenost, ale vydržely jen 8500 km. Zkusím teď Philips Extreme Power nebo Philips Vision Plus. Které jsou lepší a jaké s nima máte zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Ja mam osobne Phillips NightGuide (duble life), zatial spokojnost, svietia lepsie, zivotnost by mala byt udajne predlzena oproti originalnym. Do FII idu H4, tak mozte skusit porovnat s OI. Pre zaujimavost som robil foto. Inak kolega ma na inom aute H7 a hovori, ze je to to iste ako u mna. porovnanie svietivosti Phillips NG a seriovych ziaroviek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Má někdo zkušenost s těma Philips blue Vision - ve výše uvedeném testu jsou na třetím místě. (projektorům by lehce modré světlo prospělo) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Je to naprapnutie z lavostrannej na pravostrannú prevádzku kedy sa v tomto prípade hrana lúča len zarovná PS: Uvnitř světel, vedle samotného projektoru je vlevo ve směru jízdy taková kovová páčka, která pravděpodobně natáčí/přepíná clonku. Nevíte k čemu to tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.