Publikováno Květen 2, 20232 r Neví někdo, jak moc se liší podvozek Scouta s DCC od Laurin&Klement? Jde mi o to, že L&K je dost nízký a je snadné chytit předním nárazníkem o obrubníky ve městě. Váhám nad necháním si svého Superba pro manželku, jenže ta často chytí i s OIII, která má nárazník výš. Tak mě napadlo, co by znamenalo SIII zvednout na úroveň Scouta.
Květen 3, 20232 r Autor Podle ceníku z 2021 Scout mohl mít DCC za příplatek. A jestli se nepletu, tak zvýšený oproti ostatním modelům byl vždycky. Nejde mi o verzi s podvozkem pro špatné cesty.
Květen 3, 20232 r Prave ze jde o to ze podvozek u superbu s dcc je o 10mm niz nez s klasickejma tlumicema. Sportovni podvozek bez dcc je o 15mm niz, ale sportovni s dcc nejde. Proto bych to videl ze delsi pruziny s dcc taky nepujdou
Květen 3, 20232 r Standard 0 mm Sportovni provedeni -15 mm Paket pro spatne cesty +15mm DCC -10 mm Scout neni terenak, nema specialni kombinaci DCC a vyssich pruzin.
Květen 7, 20232 r Autor Takže Scout tedy zvýšený není? Respektive je jen s paketem pro špatné cesty? Scout s DCC a -10 mm oproti standardu mi moc smysl nedává.
Květen 9, 20232 r Autor Tak teď v salonu koukám na Scouta s DCC a rozhodně je zvýšený. Teď jen zjistit, co všechno se liší. A stojí na 19" kolech 235/40.
Květen 9, 20232 r A je to skutecne s DCC? Nema to jen tlacitko pro "jizdni rezimy"? Ted jsem to hledal a standardni je sice zakrytovany a zvyseny urcite, ale u DCC ani slovo. Mozne je ale vsechno, sveho casu zapirala Skoda treba VAQ u OIII RS.
Květen 9, 20232 r Autor Jo, je tam DCC. A oproti mému L&k je výš nejmíň o 3 cm, možná víc. Zkoušel jsem jen na pěst + prsty :-)
Květen 10, 20232 r Když budem uvažovat, že normální L&K je s DCC na úrovni -10 mm, normální zvýšený podvozek +15 mm, tak je rozdíl (papírově) 25 mm. Asi teda pro Scout zvýšení zachovali.
Červenec 12, 20232 r @Delphin Vezmi to VINko scauta jestli tu fotku máš ve vyšším rozlišení a porvnej pružiny, tlumiče a stabilizátory proti svojemu autu :) Kdokoliv kdo ti umí vylistovat čísla dílů dle VIN (autorizák).
Srpen 23, 20232 r Hlavne si pozri aké má gumy. Passat Altrrack ma úplne iné gumy ako normálny a aj tým je vyšší. A je to 4x4 za mňa to ma vysoké pružiny ako paket zle cesty. Upraveno Srpen 23, 20232 r od dfga
Listopad 3, 20231 r Přidávám se s dotazem, jediné co mi na autě chybí vyšší světlá výška, pokud někdo ví co by šlo vyměnit uvítám
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.