Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, řešil jste někdo uchycení RZ pomocí suchého zipu místo rámečku? Vzadu by to asi neměl být problém, ale vepředu RZ celkem přesahuje do mřížky, takže by nebyla ve spodní části přilepená.

Máte někdo zkušenosti?

Přesně pod RZ mřížka není, je tam takový "výkus" z černého plastu. Menší problém ale je, že je předek mírně zaoblený (v obou směrech), takže jsem musel značku naohýbat, aby nikde neodstávala a neměla tendenci se odlepovat.

79139-30434-maxton-design-spoiler-predni

Upraveno od Lionnel
Doplnění a upřesnění informací.

• Autor

Díky:) o výkusu jsem nevěděl, to by teda mělo být v pohodě. S naohýbáním značky počítám, naštěstí je to jen hliník, tak to snad nebude žádná věda. 

On 5/23/2023 at 9:08 PM, Z3ro said:

Ahoj, řešil jste někdo uchycení RZ pomocí suchého zipu místo rámečku? Vzadu by to asi neměl být problém, ale vepředu RZ celkem přesahuje do mřížky, takže by nebyla ve spodní části přilepená.

Máte někdo zkušenosti?

Jo, mam prilepeno na suchem zipu 3M Dual-Lock predni i zadni. Na obe znacky jsem vystacil s celkem 1 m zipu. Kazda znacka na 4 prouzcich. Drzi to fakt fest, kdyz se povrchy pred lepenim dukladne ocisti a odmasti.

• Autor

Už mám nalepené, taky sucháč 3m dual lock a drží jak přibité. Ani nebylo potřeba nijak zásadně ohýbat RZ. A vypadá to auto hned mnohem lépe. 

Nafotíš prosím?

Tiež sa mi nepáčil ten rámček, hľadal som niečo krajšie, kde nebude reklama dealera a našiel som toto

https://www.altigiri.sk/

Kúpil som verziu s rámčekom a hodne sa mi to páči.

Majú aj verziu s velcro páskou nalepovaciu alebo na magnety, mrknite na link.

Vo finále tenký rámček vyzerá takto:

317351472_940473690661374_4527483228578358384_n.jpg

Mám též rámeček Altigiri a též mohu doporučit.

• Autor
před 17 hodinami, Zzzzz napsal:

Nafotíš prosím?

Jasný, tady dva rychlocvaky:) za mě dobrý

IMG_5021.jpeg

IMG_5020.jpeg

Super, vypadá to HODNĚ čistě.

Opravdu hezké.

Za mě taky 100% bezrámečkově, je to o hodně čistější, elegantnější.

IMG_1023.JPG

Jako vždy 3M páska a za mě cajk.

A891B3EE-BADC-4904-9850-C29BEFE3067C.jpeg

Já mám bezramečkové držáky. 

20230526_182010.jpg

Já bych se u toho bezrámečkovýho uchycení bál, že mi plech SPZ poškodí lak. Zejména u tebe Boleslaváku, z fotky to vypadá, že to je plech na plech (lak) a třeba při zavírání kufru (není-li elektrické a s kufrem se bouchne), tak SPZ trošku propruží a může to poškodit lak.

Copak píši, že mám SPZ přichycenou bezrámečkově.

Já minulý týden při voskování sundal po dvou letech rámeček a zhrozil jsem se, jak je lak pod ním pošrábaný. Takže taky 3M suchý zip. 

• 10 měsíců později...

Mám ten stejný a pohoda. Drží pevně, nejde vidět a umyješ pod značkou špínu.

Super 😊 Děkuji za info. 

@Red.Max

Mám stejné (jen černé) a určitě doporučiji pokud nechceš značku lepit oboustrannou lepenkou nebo dávat na suchý zip. 

Díky za info @Lasse a @Ort   objednám Černé ty budou pravděpodobně lépe ladit se šedým grafitem v metalíze .

• 8 měsíců později...
V 25. 5. 2023 na 7:25, Bubaq napsal:

Jo, mam prilepeno na suchem zipu 3M Dual-Lock predni i zadni. Na obe znacky jsem vystacil s celkem 1 m zipu. Kazda znacka na 4 prouzcich. Drzi to fakt fest, kdyz se povrchy pred lepenim dukladne ocisti a odmasti.

Ahoj, odfot mi pls prednu spz z vrchu. Chcel by som vidiet kolko to odstava. Vdaka

• 2 týdny později...

20241231_120514.jpg

20241231_120507.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.