yendys Vloženo 22. Března Vloženo 22. Března Řešil jsem. Vyřešil jsem 😀 Řešení celkem ultimátní. Kitem od ARS24 pro Canton. Ta sada je víceméně plug and play. Citovat
Hefidlo Vloženo 28. Května Vloženo 28. Května @yendys hoj dojezdovka se tma vleze nebo to zabira komplet prostor ? Citovat
ČudlR Vloženo 1. Června Vloženo 1. Června V 22. 3. 2025 na 21:30, yendys napsal: Řešil jsem. Vyřešil jsem 😀 Řešení celkem ultimátní. Kitem od ARS24 pro Canton. Ta sada je víceméně plug and play. Jak to muze byt plug and play kdyz vidim ze tam musis natahnout napajeno a signalove kabely ? To budes znova zesilovat uz zesilenej zvuk ? Kdyz by to bylo plug and play tak jen zapojis origo konektor a hrajes Citovat
yendys Vloženo 4. Června Vloženo 4. Června @Hefidlo nevleze se tam, celý prostor je pro SW a koupil jsem opravnou sadu Citovat
MartinM_2013 Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Jako inspiraci pro ostatni muzu ukazat vlastni instalaci. Jelikoz mam zakladni audio sestavu a chtel jsem jen lehce pozvednout nizsi pasmo, tak jsem se rozhodl dodelat sub pod sedacku spolujezdce. Protoze jsem nechtel nijak porusit originalni instalaci, tak napojeni na radio je pomoci redukce mezikusu. 1 1 Citovat
dettektorr Vloženo Pátek v 18:46 Vloženo Pátek v 18:46 Ahoj. Tohle bych nejspíš taky rad. Prozradis nám o jaký jde subik a kde jsi vše nakoupil? Moc děkuji. Citovat
Ort Vloženo Pátek v 20:39 Vloženo Pátek v 20:39 Vypadá jako Nakamichi NBF25.0A. Mě by spíš zajímala ta redukce, to je co zač? 1 Citovat
MartinM_2013 Vloženo Pondělí v 17:38 Vloženo Pondělí v 17:38 (editace) Sub jste trefili presne. Pri tazeni napajeciho kabelu je treba dat pozor na radiator a trubky ve stredovem tunelu a drzet se od nich dal. Cose tyce redukce, tak je to tato 1:1... https://www.neon-el.cz/80315.52 Jen je potreba si udelat na redukci odbocku z vodicu vedoucich do zadnich repro. Editováno: Pondělí v 17:40, autor: MartinM_2013 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.