Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hezký... furt řeším mírné vibrace do sedačky. Zatím bez výsledku, půjdu ještě po těch zadních kloubech co jdou k diferencialu. Jak jste to diagnostikovali, že to je tím, jak na to ten mechanik přišel ? Nebo to je "metodou" už to nemůže být nic jiného ? Díky.

Vloženo (editace)

Ano bolo to metodou, vsetko uz vymenene a ostava len prevodovka.

Vibracie do sedadla cely cas.

Mechanici pomenili vsetko na podvozku, mal som 7 sad pneumatik.

Vzdy to zvalovali na pneu a nevedeli cim to je.

Len jeden mi vravel od zaciatku, ze riesil uz viac tych DQ381 a diferencial to robi.

Takze hadzanie do stran vpredu, pazvuky drenia, teraz ked je teplo popiskavanie pri pridavani...

Editováno: , autor: dfga
Vloženo

https://www.prevodovky-sixta.cz/ tento člověk prý dělá respase, asi o něm víš. Levné to asi taky nebude, ale co je v dnešní době ? Dává na to záruku, prý je to špička. Třeba tu na skupině někdo něco ví o někom lepším, ale nejspíš asi ne. Možná v SK taky bude někdo dělat repase a je dobrej.  

Vloženo

177 000km aktuálne. 

Vymena hneď po kúpe pri 128.

Začalo to jemným vibrovanim, do sedadla. 

Rok sa to riešilo. 

Vymenene všetko čo išlo. 

Tlmiče, čapy, silentbloky motora DSG napravnice ramena ale aj všetky na zadnej náprave, ložiská, zotrvačník, poloosi, 7 sad pneu, 4 sady diskov, Hunter viac krát aj geo, 5 mechanikov to malo. 

Vloženo

Mně se Superb klepe taky a to mám manuál. Podle mechanika je vše OK. Kola několikrát vyvážený. Ale na 18 je to horší než na 16. Ale stopu nemám žádnou. Ani nepoznám, jestli to je zepředu nebo zezadu. Vyměněny všechny tlumiče. I tak je ale auto takový divně měkký. 

Vloženo

Rok zpátky jsem měl Superba 2016 140 kW podvozek dcc žádný problém jsem s tím neměl všecko fungovalo v pořádku vím že jsem to koupil s gumama které byly světe nerovnoměrně ale nevybroval to absolutně teď mám Sportline 4x4 to taky 140 kW DSG ne manuál jako předtím

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...