cosmicboy Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 Nějakou dobu jsem teď jezdil s novým autem, které má hlavní světlomety LED. Po návratu do svého S2 jsem zaregistroval, že jeho xenony svítí výrazně méně. A teď je otázkou, jestli to "méně" je vlastně v pořádku, jen jsem se namlsal LEDkami nebo jsou již xenony na odchodu. V tomto směru asi těžko radit, nebo je nějaká možnost, jak ověřit, že svítí, tak jak mají? A pokud bude zapotřebí výměna, tak máte, prosím, někdo tipy na výrobce nových výbojek? Líbí se mi buď Osram Xenarc Nightbraker, který má být asi to nej od Osramu, svítivost 3200 lm nebo běžný Bosch, který má ale 3550 lm. Nebo zvolit úplně něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 3. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2023 ledky vždy budou svítivější 1: seš namlsanej 2: jak dlouho maš vybojky v procesu 3: xen D1s už je do čočky překonanej 4: nahraď D1s led a zase budeš v mlsu osobně to mám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 4. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 Jak jsou instalované výbojky staré opravdu netuším, auto je z roku 2010 a jestli někdy dřív proběhla výměna (kupoval jsem ho v 2019) opravdu nevím. Ty LEDky zní lákavě, ale (možná jsem zbabělec), raději se držím oficiálních dílů s homologací (nemluvím nutně o dílech s logem Škoda). Podle webu by homologaci mít neměly, nemluvě o diskuzí ohledně chlazení. Abych si tím pak nepřidělal víc starostí než užitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 (editace) Kúp cez web jeden nový xenon a porovnaj. Ak to bude rovnaké, tak vrátiš. Ak lepšie, tak kúpiš druhú... Ja som mal LED v čočke a nesvietili tak ako xenon. Editováno: 4. Prosinec 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 Za mě teda ledky lepší než výbojky. Jen je potřeba ohlídat teplotu světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2023 (editace) Možno tieto by boli ok... https://www.osram.sk/am/night-breaker-led.jsp No je to H7/H4 pätica... Editováno: 5. Prosinec 2023, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pride4u Vloženo 15. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2023 Já už bych si v životě nekoupil předraženou xenonovou výbojku, přešel jsem na LeD D3S G2 od Libora z ledpodsviceni.cz a naprostá spokojenost a znatelný nárůst kvality osvětlení; udělal jsem i srovnávací video, kde je vidět, že je potřeba opravdu vybrat kvalitní LED a pak to funguje parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 15. Prosinec 2023 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2023 Vypadá to parádně, ale v tomto směru jsme trochu zbabělec - raději chci držet žárovky, která je homologovaná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pride4u Vloženo 15. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2023 Jasně, každého volba, i když za čočkou sotva při kontrole nebo STK někdo něco pozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jocho Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Po dlhom uvažovaní som nainštaloval tie ledky a čuduj sa svete niečo uplne ine. Pekné biele svetlo a upršané ráno a cesta osvetlená. Teraz už len aby aj neaký čas vydržali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.