Radek Švec Vloženo 27. Června Sdílet Vloženo 27. Června (editace) Přesně ten posun vpřed co se uděl dá se říct ve všech směrech mě přesvedčil o tom objednat S4 než vzít nějakou skladovku posledních kusů S3. S Kamerama souhlasím, nic moc kvalita a rozlišení se na tom velkým tabletu ještě víc projeví, ale to je asi jedna z mála věcí co mě trochu štve. Jinak převažují pozitiva a proto bylo rozhodnutí jaké ve finále je. Určitě všem doporučuju se s autem povozit delší dobu a udělat si svůj obrázek. Editováno: 27. Června, autor: Radek Švec 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června Ještě bych napsal jako negativním strašně citlivé senzory při couvani, kolikrát to dupne na brzdu a ani není důvod. Taky je dobrý to přiřazení pasu, když vás zezadu někdo dojede až moc a auto vyhodnotí možnou kolizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalX9 Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června Souhlas, měl jsem půjčeno v LK výbavě na víkend a moje poznatky: parkovací asistent šlape na brzdu fakt až nepoužitelně, naučil jsem se při parkování do malé garáže asi na dvě kliknutí vypínat motor (2.0TDI) příjemně tichý, akustická skla se fakt projeví - největší hluk na dálnici byl podle mě od lyžin na střeše hlukově je to asi takový rozdíl (oproti S3) jako přechod mezi oktávkou a superbem - automaticky jsem jezdil o asi 20km rychleji (podle navyknutého hluku) varování překročené rychlosti je otravné ale decentní, natolik že jsem ho ani nevypínal potěšila mě na head-upu ikonka zákazu předjíždění, max rychlost jsem čekal - druhou značku ne infotainment je božsky plynulý, reakce okamžité, Apple CarPlay podpora bezdrátově bezdrátové nabíjení super, jen tam ten mobil pak člověk zapomíná smart dials jsou fakt praktické, ano dílensky to není žádný luxusní zázrak, ale mě osobně kvalita zpracování rozhodně ani neuráží mrzí mě nefunkční Waze navigační pokyny v head-up display - ale pochopil jsem, že to je problém Waze ne škodovky - AppleMaps navigační pokyny na head-up promítají ani na nejvyšší nastavenou míru komfortu auto neplave, nehoupe se - nerovnosti žehlí suprově - a to byla zapůjčena původní verze (18ková kola), nové vozy by to měly mít ještě upravené odsouvání sedaček při vystupování a elektrické dopínání pásů jsou fajn vychytávky LaneAssist si v Praze moc nerozuměl s cyklopásy na stranách silnic - pravidelně do pásů pro cyklisty najížděl Z najetých asi 200 km v Praze a kolem Prahy mám jen ty nejlepší pocity, jsem odhodlán objednat. Ačkoli jezdím primárně jen po Praze a sem tam výlety s rodinou, jsem odhodlán jít do 2.0 TDI 110kW. 1,5 TSI mHEV je pro mě teoreticky mnohem vhodnější, ale nějak se té suché převodovky, motoru bez akustického krytu a celkově toho cirkusu kolem elektriky bojím. Po cca 6 letech diesel s najetými tak 60k určitě prodám líp než benzín. Mám i vyzkoušeno, že diesel i tohle moje malé ježdění snášel bez problémů už ve 3. generaci. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wcde Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června Mně se Waze navigační pokyny v HUDu v levý části zobrazují s Android Auto. Jsou stejný, jako se dají volitelně zobrazit i v kokpitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2kan Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června Tím že Waze patří Google a obecně je Google otevřenější, tak fungují jako jeho mapy, tak Waze. Apple tuto výsadu bohužel nechává jen Apple mapám. V BMW je to úplně stejně. Bohužel Apple mapy nejsou u nás úplně použitelné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Neví někdo ... ta nedávno zveřejněná integrace Laury s ChatGPT (a kdesi cosi ) ... bude se to týkat jen nově vyrobených S4 od nějakého data, nebo i do aut už vyrobených? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Července Sdílet Vloženo 30. Července (editace) Superb 2,0 Tsi Červená s chromy mě nikdy neoslovila. Nevím proč by měl být u nové generace problém s "19 koly... No mě se stejně nová generace moc nelíbí, takže pozitiva zrovna nehledám. Editováno: 30. Července, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalX9 Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna Při přebírání auta jsem si všiml neslícování lišt na zadním skle. Prodejce mě šokoval s prohlášením, že to je naprostý detail a co chci od škodovky. Když jsem říkal, že bych čekal, že něco takového odhalí výstupní kontrola, tak mi tvrdil, že žádné výstupní kontroly lidmi škoda nedělá, že je to drahé Fakt škodovka tak upadla, nebo to byl jen naprosto tragický prodejce? Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna Že je prodejce trubka, že ti kecal a nechtělo se mu s tím zdržovat. U auta za míč a takováhle díra? Byhc mu to tam nechal aby to dali do kupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna V 1. 7. 2024 na 20:23, Tragedie_v_JZD napsal: Neví někdo ... ta nedávno zveřejněná integrace Laury s ChatGPT (a kdesi cosi ) ... bude se to týkat jen nově vyrobených S4 od nějakého data, nebo i do aut už vyrobených? Tak odpovím si - dneska (spíš nahodou) zjištěno, že Laura je na chat gpt napojená i v mým autě (výroba červen) . A je s tím docela legrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Srpna Sdílet Vloženo 12. Srpna V 10. 8. 2024 na 18:06, MichalX9 napsal: Při přebírání auta jsem si všiml neslícování lišt na zadním skle. Prodejce mě šokoval s prohlášením, že to je naprostý detail a co chci od škodovky. Když jsem říkal, že bych čekal, že něco takového odhalí výstupní kontrola, tak mi tvrdil, že žádné výstupní kontroly lidmi škoda nedělá, že je to drahé Fakt škodovka tak upadla, nebo to byl jen naprosto tragický prodejce? Co si o tom myslíte? Poslal bych do škodovky email, zda je to standard výrobního zpracování, jak tvrdí její autorizovaný servis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna V 10. 8. 2024 na 18:06, MichalX9 napsal: Při přebírání auta jsem si všiml neslícování lišt na zadním skle. Prodejce mě šokoval s prohlášením, že to je naprostý detail a co chci od škodovky. Když jsem říkal, že bych čekal, že něco takového odhalí výstupní kontrola, tak mi tvrdil, že žádné výstupní kontroly lidmi škoda nedělá, že je to drahé Fakt škodovka tak upadla, nebo to byl jen naprosto tragický prodejce? Co si o tom myslíte? To byl idiot, poslal bych mu screen odtud a omlátil mu to o hubu, aby si buď příště rozmyslel co říká a dostudoval si to a nebo rovnou skočil do zdi a přestal dělat Škodovce ostudu a oblažovat lidi co se chystají utratit 1,3 mega svýma fantasmagoriema 🙂 Nechceš nám napsat, co to bylo za servis a člověka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 22. Srpna Sdílet Vloženo 22. Srpna Chtel bych de zeptat lidi co jste koupili novy vuz do vyroby dostali jste slevu? Popr jakou? Ja objednaval a dostal jsem 13% diky zamestnani tchana v trineckych zelezarnach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 22. Srpna Sdílet Vloženo 22. Srpna 13 je podle mne dost... standart davaji kolm 6... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SMarc Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna Dostal jsem 14%, ale prodejce říkal, že je to na krev! Žádné slevy zaměstnanců a ani jiné akce jsem nevyužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna 8% + prodloužena záruka a předplacený servis na 5let/100tkm zdarma 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna (editace) Tak jeste mozna neco prihodi majitel salonu dobre se zna s tchanem tak uvidime ale vicemene to vse sedi 8% plus zaruka servis je +- 13/14% sleva zaruku urcite take vezmu a servis uvazuji jaky Editováno: 23. Srpna, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna U nějakých dealerů ŠA máme přes zaměstnavatele 16%. Ale Škodovka dává poslední dobou nejmíň. MB 18-20%, Lexus 20-30% a Volvo dokonce 20-32%. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna tak nějak se to dobře sešlo a podepsal jsem https://www.skoda-auto.cz/velkoodberatele/velkoodberatele 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Srpna Sdílet Vloženo 25. Srpna Tqk to je bez uvedení detailů skutečně zajímavá informace, Petře. 😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 26. Srpna Sdílet Vloženo 26. Srpna podmínky pro uzavření velkoodběratelské smlouvy (RKS) jsou dané, stejně tak jako slevy, které se ale mohou v čase pohybovat ajsou individuální a důvěrné, hlavní podmínka je vzít během 12 po sobě jdoucích měsíců dvě nová vozidla a mít je minimálně 12 měsíců ve vlastnictví... buď obě na RČ nebo na obě na IČ ... to vše je v tom odkazu uvedeno ta "nezajímavá" informace tkví v tom, že pro někoho tento způsob, o kterém se moc neví, může být zajímavý a nám se to akorát sešlo, 04/2024 objednán (resp. odebrán) KAMIQ a jelikož čekám na S IV Sportline, kdy jsem myslel, že bude při modelovém roku 2025, nicméně bude nejdřív na podzim, akorát mi to v klidu vyjde do 05/2024 objednat S IV 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 28. Srpna Sdílet Vloženo 28. Srpna Nevypadá špatně: https://www.skoda-auto.cz/modely/teaser/novy-superb-sportline 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 28. Srpna Sdílet Vloženo 28. Srpna Design airbagu na volantu za mě teda dost nepovedenej 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Srpna Sdílet Vloženo 28. Srpna Souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 28. Srpna Sdílet Vloženo 28. Srpna (editace) Design je pořád stejný 😀, jen zmizelo kulaté logo a nahradil no nápis 😀, na což ŠA komplet přechází, z důvodu lepší identifikace na zahraničních trzích, byť loni za ochrannou známku právě toho loga s okřídleným šípem zaplatili PPF téměř čtyři miliardy Kč, s tím, že komplet ŠKODA GROUP a tedy i Škoda a.s. a ŠKODA TRANSPORTATION a.s. do roku 2029 přestanou používat nejen logo, ale změní názvy všech společností, aby tam už nebylo Škoda. Editováno: 28. Srpna, autor: Petr Svetr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.