Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo, liftback ve Sportline výbavě. Na to jsem taky hodně zvědav.

Včera jsem jich potkal cca 10 v kombíku v různých barvách. Kdybych nevěděl, že vyšla nová generace, vůbec si ho nevšimnu, resp mě nenapadne "Tohle je nový sup, pecka", jako u 3.gen. Absolutně nevýrazný ocumlaný bonbon. U kombíku je vidět batoh na zádech (připomíná mi profil Kia Ceed SW). S3 má po 10ti letech pořád krásný a výrazný design. Tohle úplně zapadne v šedi nějakých tvarů. Je to velká škoda. Můj pohled.

Otázka je, na jak dlouho s tím autem počítají a jak dlouho má být design přijatelný, než model definitivně skončí. 

Jasné, za nějaký rok si možná budeme říkat, že je nadčasový a předběhl dobu. Jen mě mrzí, že na rozdíl od předchůdce, že si z toho člověk nesedne na zadek, když jej vidí naživo. Nijak nevyčnívá, není výrazný. Takové bezpohlavní auto.  

Tak to souhlas, víc mě ale mrzí, že je to prostě víc VW, než škoda, ale už jsem se odnaučil soudit nějak výrazně podle fotek, takže si počkám na živé setkání ( a pak to zkritizuju fest :D ).

Já tedy objednal na poslední chvíli ještě SIII, ale dneska jsem na kamionu naložené SIV a na dálku se mi líbily. Byl tam i jeden v modré, je trochu tmavší, než současná Race, ale sluší mu. Ostatní byly černá a šedá, prostě klasika.

V 8. 2. 2024 na 17:28, Adam Rýpar napsal:

Jasné, za nějaký rok si možná budeme říkat, že je nadčasový a předběhl dobu. Jen mě mrzí, že na rozdíl od předchůdce, že si z toho člověk nesedne na zadek, když jej vidí naživo. Nijak nevyčnívá, není výrazný. Takové bezpohlavní auto.  

Stejne jako druha generace kokodáka. Bezpohlavní je přesné označení. Možná je to v rámci inkluze...

Za mě dosavadní ceny zatím velmi dobré. Mít za 1,3 ceníkově liftback v nejsilnější naftě 4x4, automat, nejvyšší LaK výbava je hodně dobrá nabídka. 

Rozdíl mezi selection a L&K 200 tis. Kč- jsem zvědavý jak napasuji další výbavy🤔

Ake dalsie??? 😁

Dalsie nebudu. Ak nechces L&K, tak vezmes Selection a pridas pakety.. 

Tak snad bude minimálně jeste sportline, ne?

před 7 hodinami, deto napsal:

Ake dalsie??? 😁

Dalsie nebudu. Ak nechces L&K, tak vezmes Selection a pridas pakety.. 

To je nějaká ověřena informace, že další výbavy nebudou, nebo jen tvůj pocit? Bratrský Passat má od začátku 4 stupně výbavy, takže očekávám, že minimálně 1-2 ještě přidají. 

• 3 týdny později...

Lift na me pusobi mnohem lepe oproti combi.

Druhý názor Testy

Autoforum objevilo ameriku (a muselo si hned kopnout) - vdzyt tohle bylo videt uz na prvních fotkách.

Faktem nicmene je, ze to vypada seredne. Snad to v realu nebude vypadat tak humpolácky.

Jen pro srovnání včera jsem prolezl nového Passata a provedení interiéru, kvalita spasování obecně proti ŠA jiná liga. Mohu dát foto.

Někde ten cca 150 tisícovej rozdíl v ceně oproti superbu nahnat (a odůvodnit) musej :)

Aktuální SM

20240318_122439.jpg

20240318_122445.jpg

20240318_122459.jpg

20240318_122503.jpg

20240318_122517.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.