Rapid1.0 Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Jo, liftback ve Sportline výbavě. Na to jsem taky hodně zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Včera jsem jich potkal cca 10 v kombíku v různých barvách. Kdybych nevěděl, že vyšla nová generace, vůbec si ho nevšimnu, resp mě nenapadne "Tohle je nový sup, pecka", jako u 3.gen. Absolutně nevýrazný ocumlaný bonbon. U kombíku je vidět batoh na zádech (připomíná mi profil Kia Ceed SW). S3 má po 10ti letech pořád krásný a výrazný design. Tohle úplně zapadne v šedi nějakých tvarů. Je to velká škoda. Můj pohled. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Otázka je, na jak dlouho s tím autem počítají a jak dlouho má být design přijatelný, než model definitivně skončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Jasné, za nějaký rok si možná budeme říkat, že je nadčasový a předběhl dobu. Jen mě mrzí, že na rozdíl od předchůdce, že si z toho člověk nesedne na zadek, když jej vidí naživo. Nijak nevyčnívá, není výrazný. Takové bezpohlavní auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Tak to souhlas, víc mě ale mrzí, že je to prostě víc VW, než škoda, ale už jsem se odnaučil soudit nějak výrazně podle fotek, takže si počkám na živé setkání ( a pak to zkritizuju fest ). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Já tedy objednal na poslední chvíli ještě SIII, ale dneska jsem na kamionu naložené SIV a na dálku se mi líbily. Byl tam i jeden v modré, je trochu tmavší, než současná Race, ale sluší mu. Ostatní byly černá a šedá, prostě klasika. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Února Sdílet Vloženo 16. Února V 8. 2. 2024 na 17:28, Adam Rýpar napsal: Jasné, za nějaký rok si možná budeme říkat, že je nadčasový a předběhl dobu. Jen mě mrzí, že na rozdíl od předchůdce, že si z toho člověk nesedne na zadek, když jej vidí naživo. Nijak nevyčnívá, není výrazný. Takové bezpohlavní auto. Stejne jako druha generace kokodáka. Bezpohlavní je přesné označení. Možná je to v rámci inkluze... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Února Sdílet Vloženo 20. Února novy-superb-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Za mě dosavadní ceny zatím velmi dobré. Mít za 1,3 ceníkově liftback v nejsilnější naftě 4x4, automat, nejvyšší LaK výbava je hodně dobrá nabídka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Rozdíl mezi selection a L&K 200 tis. Kč- jsem zvědavý jak napasuji další výbavy🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 21. Února Sdílet Vloženo 21. Února Ake dalsie??? 😁 Dalsie nebudu. Ak nechces L&K, tak vezmes Selection a pridas pakety.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února Tak snad bude minimálně jeste sportline, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Února Sdílet Vloženo 22. Února před 7 hodinami, deto napsal: Ake dalsie??? 😁 Dalsie nebudu. Ak nechces L&K, tak vezmes Selection a pridas pakety.. To je nějaká ověřena informace, že další výbavy nebudou, nebo jen tvůj pocit? Bratrský Passat má od začátku 4 stupně výbavy, takže očekávám, že minimálně 1-2 ještě přidají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Pokud nevadí angličtina, tak tady je detailní pohled na liftbacka. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Lift na me pusobi mnohem lepe oproti combi. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Jízdy Portugalsko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Druhý názor Testy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Přístrojová deska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Autoforum objevilo ameriku (a muselo si hned kopnout) - vdzyt tohle bylo videt uz na prvních fotkách. Faktem nicmene je, ze to vypada seredne. Snad to v realu nebude vypadat tak humpolácky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Jen pro srovnání včera jsem prolezl nového Passata a provedení interiéru, kvalita spasování obecně proti ŠA jiná liga. Mohu dát foto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Někde ten cca 150 tisícovej rozdíl v ceně oproti superbu nahnat (a odůvodnit) musej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaCZ Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Konečně nějaké jiné fotky než rendery Radikálně tichý Superb. První jízda v autě, které nemá páčky na obvyklém místě - Aktuálně.cz (aktualne.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Nějaké odpovědi z testů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Března Sdílet Vloženo 18. Března Aktuální SM 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.