hayes11 Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Zdravim vsetkych,chcem sa opytat ci nahodou niekto nevie ako mam skratit chod rucnej brzdy,u kamarata na fabii ide na take tri zacvaknutia a u mna pomaly na 10..... niekto mi spominal ze sa to da docielit utiahnutim nejakeho srobika ale neviem kde ho mam hladat.......vdaka za odpovede a ked niekto posle foto kde sa to nachadza tak budem vdacny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Pro orientaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hayes11 Vloženo 10. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 vdaka pojdem sa s tym niekedy cez vikend potrapit len to pokaslem a mi niekde zdrhne auto:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrosek Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 kdyz jsme u te rucni brzdy. je normalni ze ma jakoby 3 polohy? stava se mi, ze kdyz zatahnu rucku a pak povoluju tak skonci nekde uprostred (pritom mi pripada ze uz je nadoraz dole) a zacne rvat vystraha ze je rucka vytazena. Poprve jsem to potkal na juniorovi z pujcovny ale uz se mi to stalo i na vlastnim. nejaky napad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhouse Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Když je tady to téma, tak se taky zeptám. Zdá se mi, že má páka ruční brzdy dost dlouhý chod. A při uvolněné brzdě, když otáčím bubnem, tak v polovině otáčky drhne čelist o buben a v polovině jde volně. Dá se to nějak seřídit, nebo by stačilo párkrát pořádně zabrzdit ručkou? Taky mi někdy po dlouhém stání ruční brzda zatuhne a jde to těžko utrhnout. Může být křivej buben? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kata Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ahoj vsichni, moc prosim o radu - mozna jsem proste typicka ac neblondata zenska, ale auto proste nejede... Vypada to ze jsou zadni kola totalne zablokovana. - auto stalo asi tyden na ulici se zatazenou ruckou - muze byt nejak zasekla ta brzda, nebo je mozny i jiny duvod? - PROSIM O POMOC JAK SE MAM ZASE ROZJET PS: Mam Fabienku 1,2 HTPcko tesne po zaruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 normálni věc u fabie už jsem se naučil parkovat na mistech kde není nutné používat ruční brzdu na delší dobu a pokud je vlhké počasí tak to je pro brzdy jak lepidlo me zatím pomohlo parkrát zatahnout pakou ruční brzdy až nadoraz a zkusil bych rozjet dopredu a dozadu prostě trochu lečba šokem kamoš to rešil na oktavce tim že sundal kolo a poradna rana kladivem do brzdoveho bubnu brzdu premluvila preji hodně štestí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 (editace) já jen nechápu kolik lidí zatahuje ruční brzdu zcela zbytečně když stačí dát 1 nebo R to jen s kopce bych zatahoval ručku ale ne až na doraz(dle prudkosti), ale takhle jdu a vidím týpka jak přijede na rovné parkoviště žádný kopec a slyším ten typicky zvuk pro ručku, to fakt nechápu možna se to sem nehodí - sorry Editováno: 3. Září 2006, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 S Lancelotem plně souhlasím. Jinak čas od času sudám buben u Fabie, prach ze samostavů vyfoukám stlačeným vzduchem a místa kde po sobě pakny atd... kloužou trochu prostříknu sprejem na brzdy aby neměli tendenci nevracet se. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 já jen nechápu kolik lidí zatahuje ruční brzdu zcela zbytečně když stačí dát 1 nebo R to jen s kopce bych zatahoval ručku ale ne až na doraz(dle prudkosti), ale takhle jdu a vidím týpka jak přijede na rovné parkoviště žádný kopec a slyším ten typicky zvuk pro ručku, to fakt nechápu možna se to sem nehodí - sorry A hlavne ty svatecni ridici,kdyz jedou do Kauflandu,Tesco a tak to je vsude slyset..krrrrrrrrr...a pritom vsude rovina....asi kdyby zacal foukat fitr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 NEBO, si lehni vzadu pod auto a nech nekoho at ti zahejbe ruckou... to co se bude minimalne hejbat jsou brzdove pakny... Tak vem nejaky kladivo a dej do tech paken par ran a jsi v pohode. Jde o to, ze se obcas seknou a staci jim, aby se jim trochu pomohlo... tohle se stalo mymu kamosovi na ceste z Francie na mondeu... tohle nam rekli mechanici, kdyz jsme jim volali ve 3 rano.... takze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 já jen nechápu kolik lidí zatahuje ruční brzdu zcela zbytečně když stačí dát 1 nebo R to jen s kopce bych zatahoval ručku ale ne až na doraz(dle prudkosti), ale takhle jdu a vidím týpka jak přijede na rovné parkoviště žádný kopec a slyším ten typicky zvuk pro ručku, to fakt nechápu možna se to sem nehodí - sorry A hlavne ty svatecni ridici,kdyz jedou do Kauflandu,Tesco a tak to je vsude slyset..krrrrrrrrr...a pritom vsude rovina....asi kdyby zacal foukat fitr.. Přesné a výstižné, bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 jasne pred tescom zatahovat rucnu nie je rozumne. ale napriklad na parkovisku clovek nikdy nevie. niektore deticky skusaju ci sa da auto potlacit. minule som bol svedkom ako asi 3 deticky tak 7 rokov chceli potlacit favo lenze mam zatiahnutu rucnu takze mali smolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Když parkuju v mírném kopci, hodím tam 1 nebo R a je to. Využívám motoru a převodovky a ruční brzdu dám pak jen jako takovou pojistku ale ne moc silně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 (editace) Prosim, jen zadne mlaceni kladivem do bubnu - mozna to pomuze, ale spis taky znicis buben. Kdyz klepat, tak rozumne velkym kladivem, ale pres dreveny spalicek. A pak se lehce zkouset rozjet stridave dopredu a dozadu. Jinak obecna rada, nezatahovat rucku kde to neni treba, na rovine vubec ne a nebo jen na prvni ci druhy zub. Editováno: 4. Září 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 (editace) to houmr: myslím že dětičky těžko přetlačí 1 nebo zpátečku a snad nikoho nenapadne nechat stát auto nezajištěné(rychlost,ručka) Editováno: 4. Září 2006, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Prosim, jen zadne mlaceni kladivem do bubnu - mozna to pomuze, ale spis taky znicis buben.Kdyz klepat, tak rozumne velkym kladivem, ale pres dreveny spalicek. A pak se lehce zkouset rozjet stridave dopredu a dozadu. Jinak obecna rada, nezatahovat rucku kde to neni treba, na rovine vubec ne a nebo jen na prvni ci druhy zub. Běžným kladivem buben nezvičíš, to mám vyzkoušený to bys do něj musel řezat palicí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Nám zatím vždy pomohlo dřepnout do kufru (2-3 lidi) a zkusit se rozjet. Vždycky to povolilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 4. Září 2006 Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Prosim, jen zadne mlaceni kladivem do bubnu - mozna to pomuze, ale spis taky znicis buben.Kdyz klepat, tak rozumne velkym kladivem, ale pres dreveny spalicek. A pak se lehce zkouset rozjet stridave dopredu a dozadu. Jinak obecna rada, nezatahovat rucku kde to neni treba, na rovine vubec ne a nebo jen na prvni ci druhy zub. Běžným kladivem buben nezvičíš, to mám vyzkoušený to bys do něj musel řezat palicí. když jsem stahoval buben ze š105 tak jsem do nej byl jak hluchej do vrat a vydržel a hlavně mirny nasilí není fašismus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Ted jsem měnil pakny na Fabii a jedna strana měla zatuhlej čep na páce kde je lanko ovládání ruční brzdy,takže kolo bylo jako zabržděné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Taky by se měla ta ručka sem tam použít, aby nic nezatuhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 nevíte jak se dá ve Fábce přitáhnout ruční brzda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 TAKTO. Nov__objekt___Microsoft_Word_Document.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márfy Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Stačí vzadu vyndat jenom popelník a držák na pití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 Má někdo s tímto nějaké zkušenosti? Dá se to udělat bez problému doma? Zkoušel jsem hledat, ale nikde jsem to nenašel tak doufám, že jsem hledal dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.