Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• 2 týdny později...

lehounce pres 220 a kamarad uz rekl dost :palec2:

Tak jsem si ocejchoval tachometr: D1 směr Praha, tacho 158-159km/h - PČR 152 km/h ;)

max 215.-

max 215.-

Souhlas mám taky 1,4 74Kw a nejvíce na rovince 220km/h (na GPS 202km/h)

Klucíííííííííííí jen tak pro uvolnění :-) :palec2:

Octavia I, 1.8 benzín, 92 kW, 125 PS můj test přesně 205 km*hod-1 ;)

Tak jsem si ocejchoval tachometr: D1 směr Praha, tacho 158-159km/h - PČR 152 km/h ;)

a to si si ako ocejchoval?? :)

Zdravím...

Podle tacho 220km/h ovšem podle "pouhých" tomtoma 205km/h :palec2:

=)

Upraveno od Grygy

:doh :doh :doh :doh

No asi díky PČR už teď vím, že mi ve 160 přeměřuje zhruba o 8 km/h teda 5% ne? :wallbash:

FRS: dnes (22.4) - podle tacho: 220, podle TT GO910: 209 (na trase Chemnitz/Dresden) :palec:

kua, a co znamena PČR???

kua, a co znamena PČR???

To bude policie české republiky.......

kua, a co znamena PČR???

To bude policie české republiky.......

aha diki :palec2:

Na trase Usti nad Labem -> Leipzig, do mirneho skororovinneho kopecka na dalnici A4 celych 183 km/h. Fabia 1.2 HTP 47 kW. :-).

Na trase Usti nad Labem -> Leipzig, do mirneho skororovinneho kopecka na dalnici A4 celych 183 km/h. Fabia 1.2 HTP 47 kW. :-).

Začínám tu mít pocit že prodám svojí 1.4 74KW a koupím HTP protože má podobnou maximálku jako to moje :) Ale možná jsem si nechal zateženou ručku proto mi to moc nejelo :)

hoši ty tříhrnce nás vážně snad dostanou :D

FRS: dnes (22.4) - podle tacho: 220, podle TT GO910: 209 (na trase Chemnitz/Dresden) :palec:

To ti to švihá nějak málo,ne?Já mám ten samej motor v Octávii combi a minulej pátek,když jsem jel do Lipska,tak jsem ji rozjel na 235 tacho

To ti to švihá nějak málo,ne?Já mám ten samej motor v Octávii combi a minulej pátek,když jsem jel do Lipska,tak jsem ji rozjel na 235 tacho

Nebo to tobě víc proměřuje atd atd atd....;)

Btw mám pocit, že kastle kombi má lepší aerodynamiku než kraťasy v podobě sedanu, hb atd...takže to může být i tím ;)

edit: nehledě na šířku a obvod kol, který jsou určitě u obou variant (FRS a OI 96kW) jiný ;)

kua tak 1,4 16V 74kW ma max. 185km/h a ten supersport HTP ide do mierneho kopca 183km/h. asi som spravil chybu a mal som ho kupit jazda bezne po dialnici 200km/h do kopca cez 180km/h a spotreba pod 5L/100km. asi idem reklamovat.

este dodaj ze si bol nalozeny a vazne to idem reklamovat aky shit mam pod kapotou a chcem aby mi tam dali ten trhac asfaltu HTP.

p.s.: esteze to nevie ferrari lebo hned by mali zaujem o taku motorizaciu :p

sviha mi to moc pekne :) , mam najeto jen 1200 km, takze se to jeste urcite rozjede, hlavne ta dalnice nema chybu...

je jirko co ty kola?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.