krysarr Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 no to bohužel extrém jsem S tím jarem máš bohužel pravdu, tluču se do palice, že jsem nasadil zimní pneu, když napadl ten první sníh v listopadu nebo kdy to bylo. ted už nemám žádnej vzorek a můžu kupovat další No neboj, ted uz jezdim na zimnich i ja, pacz sem si rikal, ze na hory radsi jo, a dobre sem udelal, snezilo a mrzlo, ale tady v Praze bych zase klidne dal vetsi a tvrdsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 na ty jsem koukal jenom pres bazar, kdyz meli nejakyho golfa vyfocenyho uvnitr a bylo jich nejak moc typů a nebyly extra pěkný, možná jsem jenom narazil na blbou kombinaci. Na GIV se vyprdni, tam jsou hnusne potrahy, ale znamej ma z Bory cerne a jsou dobry a do cerny elegance se hodi, nebo s Toleda se daji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 ja bych tam dal ty RS, ono to s tou kuzi neni tak hrozny, ta cast, na ktery sedis a opiras se o ni, je prakticky skoro cela z latky, takze to neni az takovej des, jak by se mohlo zdat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 No uvidi se, kolik mi vyjde potazeni a predelani na RS od Alesia pak se bude řešit dál, ale děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 No uvidi se, kolik mi vyjde potazeni a predelani na RS od Alesia pak se bude řešit dál, ale děkuju za rady dej potom vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 No uvidi se, kolik mi vyjde potazeni a predelani na RS od Alesia pak se bude řešit dál, ale děkuju za rady No pokud budes davat jen predek tzv. sportpaket, tak to cenove de, ale to komplet predelani do polokuze RS tusim za 24tis,- ..tak za to pomalu sezenes nove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 No uvidi se, kolik mi vyjde potazeni a predelani na RS od Alesia pak se bude řešit dál, ale děkuju za rady No pokud budes davat jen predek tzv. sportpaket, tak to cenove de, ale to komplet predelani do polokuze RS tusim za 24tis,- ..tak za to pomalu sezenes nove... Teď tam maj akci za 14tis. není to teda RS prostředek to má černé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Doslo mi toto: takze cenova kalkulace vycazi na 16980 kdyz oboje do RS a 15650 kdyz je to jen ridicovka do RS. (u prednich upravit molitan a jinak vse potahnout latkou cerna RS a bily sedak RS - i zadni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Hmm za to se da pomalu sehnat jety RS sedacky, ale jestli ty svoje nemas prosezeny, tak by to nebyla spatna volba. A co ten paket dinamic ? jak ma za tech cca 8tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 mam RS a max. spokojenost jsou tvrdý a fakt se na nich super sedí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 zkusim asi rovnou splašit RS sedačky a bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 zkusim asi rovnou splašit RS sedačky a bude.... Ja mam od Alese a jsem naprosto spokojenej. Za ty penize mi to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 zkusim asi rovnou splašit RS sedačky a bude.... Ja mam od Alese a jsem naprosto spokojenej. Za ty penize mi to stalo Ukaz foto, je tu nekde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Foto se tu snad nekde vali,zkusim ho vyhrabnout. Jsou to RS,ale krome toho bilyho stredu mam takvou sitovanou latku z OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Foto se tu snad nekde vali,zkusim ho vyhrabnout. Jsou to RS,ale krome toho bilyho stredu mam takvou sitovanou latku z OII jo, ma to pekny kluk jeden! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Foto se tu snad nekde vali,zkusim ho vyhrabnout. Jsou to RS,ale krome toho bilyho stredu mam takvou sitovanou latku z OII jo, ma to pekny kluk jeden! tak ty fotky sjou nekde v Hospode 6 a hledat to tam moc nechci,buh vi,kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Foto se tu snad nekde vali,zkusim ho vyhrabnout. Jsou to RS,ale krome toho bilyho stredu mam takvou sitovanou latku z OII jo, ma to pekny kluk jeden! tak ty fotky sjou nekde v Hospode 6 a hledat to tam moc nechci,buh vi,kde to je ale kazdopadne pro ty, co to nevideli, tak to stoji zato, se po tom kouknout!!! ja je videt i nazivo a je to fakt pecka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Jojo je to hezky ta tmavsi barva toho stredu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jen pro predstavu, takhle nak to vypada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Dekuju za pochvalu,ale vyber byl na byvale pritelkyni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jen pro predstavu, takhle nak to vypada Hajzle . Kdy me svezes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Dekuju za pochvalu,ale vyber byl na byvale pritelkyni njn ty zensky se vyznaj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jen pro predstavu, takhle nak to vypada Hajzle . Kdy me svezes? tak co treba v nedeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Dekuju za pochvalu,ale vyber byl na byvale pritelkyni Moooooooooc pekna pritelkyne Bohuzel uz bejvala no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jen pro predstavu, takhle nak to vypada Hajzle . Kdy me svezes? tak co treba v nedeli? Cas? Misto. beroun je jasnej.nebo jestli si chces porhrat auto,mues dorazit k nam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.