Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zkousel jsem to hledat, jestli se to uz neprobiralo, nic jsem nenasel(a taky aby přibylo nejaky nový tema), tak se chci zeptat, co si poustite za jizdy za music?(krom radia)

ja si dneska poustel svuj vyber Tři Sester a byla to supr jízda...

Vloženo

teraz Nouvelle vague a Zive kvety, vacsinou si ale napalim nejaky dobry vyber podla nalady. Okrem toho so sebou vozim Nick Cave - Boatman´s call, Norah Jones, Katie Melua, Stivin - Live at Agartha a kedze mam rad a´capellu tak este aj Close Harmony Friends a Real Group. Ja mam taky sirokospektralny hudobny vkus :D

Vloženo

mě většinou hraje v autě manželka na nervy. Naštěstí má svojí popelnici, tak to není zase tak často.

Ale jestli jste mysleli muziku, tak rád poslouchám rádio Beat, což má ovšem jen omezenej dosah kolem Prahy a uvnitř města.

Vloženo

Nedávno som si tak pomerne nahlas púšťal v aute basy a voľačo začalo rezonovať. Dvere mám vytlmené, tak ma div nevystrelo. Ale napokon som príčinu našiel. Rezonuje spätné zrkadlo!!!! A počuť to až dovnútra.

Vloženo (editace)

a dík žes napsal, cos poslouchal :D

jinak me takhle při hlasité hudbě pískalo v madle dveří u spolujezdce a to tak, že to bylo zase slyšet až ven

Editováno: , autor: Luke288
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zadnú podložku pod značku som vypodložil kúskami nastrihanými z podložky pod myš a nerezonuje.

No ja počúvam prevažne to, čo tak nejako letí je na vrcholoch hitparád. Ale čo konkrétne som počúval vtedy, keď som došiel na tú rezonáciu zrkadla, tak to si už fakt nepamätám. :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...